|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 281282283284285 1402> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakam da kazam...BRAVO...za James...dobar gest- i devichanski porti otvara...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......sakam da kazam.............blagodaram za ruzata od james......navistina e prijatno nekoj koga ke te iznenadi.........pa i vaka na slika........ a........i sakam da kazam deka ako nekoj e bolen neka odi da se leci..a ne tuka da si gi leci kompleksite....................isfrustrirani budli............ |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам,... исто и јас фала за ружата,...
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka imame uste eden prekrasen soncev den , ajde na setkanje
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..sakam da kazam....da moze ajde site nadvor na setanje vo prirodaaaaaa....................
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da otidam podobro ke bide otkolku doma na ova ubavo vreme
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека сите се шетаат,... а јас на школо,...
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите на школо...ја болен... |
|
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka denot e prekrasen!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....sakam da kazam........a be denot e..prekrasen navistina.............ama dosadno u p.m...............
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САКАМ ДА КАЖАМ ..ДЕКА ЌЕ СИ МОЛЧАМ.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека навистина ми е мило што мојот гест предизвика позитивни чувства кај повеќе личности. Тоа го исполнува моето срце. P.S. Всушност не сум романтичен. Едноставно вчера ме обзема такво чувство. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да му кажам на син ми вечер да си помине најубаво... и да не пие многу за да може да гледаме Ф1 да не ми заспие
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka vecer nema da pijam mnogu, za da ne zaspijam na F1
|
|
Внеси реплика | страница <1 281282283284285 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |