IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ЛАТАС- новинар, камелеон или...???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЛАТАС- новинар, камелеон или...???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 28>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 11:42
 latas novinar  i onaa od bumbar  
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:11
Vecerva go gledav Janko (zaedno so baba mi),gostimn mu bese Latas....Sum cul nevospitani,nekulturni,bezobrazni lufe..no vakov ulicen i trotoarski recnik ko od latas vecerva..tesko deka nekogas ke se povtori...
UZAS...I ON SE SMETA ZA SKOPSKI FRAER?...SKOPSKI SNOB
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:18
Човекот си има задача, која мора да ја заврши и по неа елаборира. А, тоа што и бабати е со него тоа е само театрална шминка на задкулисите. 
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:28
Originally posted by orlov orlov напиша:

Човекот си има задача, која мора да ја заврши и по неа елаборира. А, тоа што и бабати е со него тоа е само театрална шминка на задкулисите.
ah samo da znaes kolku i kakvi psovki baba mi upati kon nego...a na kraj koga konecno zavrsi..samo rece.."ke te sretnam ja niz gradgjubre edno"

Изменето од Makijaveli - 15.Март.2008 во 01:28
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:50
.....hahahaha.....znaev deka ke komentirate povtorno na temava.....jas vednas pomisliv da iskomentiram, no se vozdrzav da vidam dali ke se seti nekoj........Latas ne e covek...plastelin e....podaten e, i dosta blagodaren za modelinje.....a recnikot koj go upotrebuva?......zarem voopsto moze da se narece deka upotrebuva bilokakov recnik....
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 11:12
среќа
Се мислев дали само Јас во Македонија сум со мислење дека човекот е бескрупулозен,....се грижи за своите интереси,... но сватив дека сите Ваши постови со copy-paste, би требало да му ги испратиме на СИТЕЛ-ТВ можеби човекот ќе се вразуми.....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 11:19
vaka
slusajki go vcera kako ubo zbori za Shakjerinska i makraduli
mi e galje dali e kameleon
vazno se zabavuvav odlicno

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 11:35
Originally posted by anakin anakin напиша:

vaka
slusajki go vcera kako ubo zbori za Shakjerinska i makraduli
mi e galje dali e kameleon
vazno se zabavuvav odlicno

среќадобр е што се забавуваш,.... , но човекот стана антипатичен,.... дали миосли дека е најпаметниот во Македонија!.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 12:08
mamamd
Сениор
Сениор
Лик
Регистриран: 02.Ноември.2007 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 810
     Цитирај mamamd Одговорbullet Испратена: Денес во 08:30
SITE SO DREMAT NA FORUM SE USEDELICI NEZENETI NEMAZENI I STO NEMAAT DECKO I DEVOJKA SEGA JASNO STO KAZA?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa ushte kaza deka site forumashi, blogeri se komunisticki deca i imale kompjuteri doma, vmrovcite odele vo internet kafe zatoa se otvoreni besplatni...pa site dnevni vesnici bile sdsmovski, samo vecer bil vmrovski (star 60 god.) e na kraj malku se trudeshe da se koregira koga povika na edinstvo na Balkanot i pravenje razlika megu narod i politika... Mnogu raboti ne go slushav...bidejki poveke go gledav pusti Janko... kako sakashe da ja zavrshi emisijata...ama Latas se zazbori...i zaspav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 12:11
mamamd
Сениор
Сениор
Лик
Регистриран: 02.Ноември.2007 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 810
     Цитирај mamamd Одговорbullet Испратена: Денес во 09:08
Sega mi se javi edna drugarka i mi kazuva deka Latas rekol ( za zal ne go cuv, deka kazal takvo neshto) deka site blogerashi masturbiraat na kompjuter, a zalosno e shto nemaat zenski inaku toj i Janko bi mozele da im gi ....Me posovetuva da si mu kazam na mazot mi, a go vidi Latas da bega... ne se izjasnil za mazite i deckovcite na blogerkite...ama ne odi gavolot... poarno spreci nego leci...
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 16:26
Latas ni sram ni perde ima.Tolku e samobendisan cudo edno. Za pari i gz bi prodal.Sramota .
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 21:20
ne mi se tekne vo koja emisija bese i
go prasuva moderatorka sto su tvoite planovi

vika da bidam profesor vo evropski univerzitet mislam
i da go naucan edna generacija za da go zema lidersipot na derzava
da mu kaze stop na korrupcija na vandalizmot itaka itaka

Pa me asocira so temava deka sepat toj e kameleon so ovie zborovi sakase da napravi svoja reklama da moze poberzo da vleze vo toj univerzitet

glupak
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 00:03
Originally posted by dras dras напиша:

среќа
Се мислев дали само Јас во Македонија сум со мислење дека човекот е бескрупулозен,....се грижи за своите интереси,... но сватив дека сите Ваши постови со copy-paste, би требало да му ги испратиме на СИТЕЛ-ТВ можеби човекот ќе се вразуми.....

Тешко. Оперисан  си е човекот, нема гајле.  Не да ги испртиме во Сител, и во ВВС и во CNN исто му е. Нема гајле човекот.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:50
Portparolot na vladeackata partija ke ostane bez rabota Latas mu ja zema rabotataголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.