IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Каква боја е вашата коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква боја е вашата коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 42>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 18:27
Originally posted by elektra elektra напиша:

kakva boja na kosa imate dali se farbate i ako se farbate koja farba ja koristite?

Проседа. Нема шанси за фарба.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:05
Nikako ne se farbam..si ja cuvam prirodnata boja,pa tek koga ke dojde vreme koga ke mora ke se farbam..
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:06
Originally posted by Eli Eli напиша:

Nikako ne se farbam..si ja cuvam prirodnata boja,pa tek koga ke dojde vreme koga ke mora ke se farbam..

еј ели видов дека имаш виткана коса,... како ја исправаш зимно време ?? мене ми стои права само пола саат голема%20насмевка
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:41
наскоро пак ќе имам кафеава коса
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:54
Gi probav skoro site boi,crvena,crna i plava,za da si se vratam pak na mojata prirodna.Od site eksperimenti nauciv deka nikako od crnusa ne smees da stanuvas plavusa,zasto toa blansot mi go izgore mozokot !Sega sum so kafena i doooolga kosa i popametna sum! (No hard feelings za plavusite ,bev i jas del od niv)!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 20:07
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Gi probav skoro site boi,crvena,crna i plava,za da si se vratam pak na mojata prirodna.Od site eksperimenti nauciv deka nikako od crnusa ne smees da stanuvas plavusa,zasto toa blansot mi go izgore mozokot !Sega sum so kafena i doooolga kosa i popametna sum! (No hard feelings za plavusite ,bev i jas del od niv)!

same mistake , едвај чекам да си ја вратам природната
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 20:33

imav frizura kako na rihanna,malku podolga...sega mi porasna i mi e do ramenici,mozebi i malku podolga so siski....i sekogas ispeglana...po boja crna,of course

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:17
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Кратка,плава,секогаш средена.За мојата фризура секогаш викам-што побушава,тоа посредена!

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење I jas istoгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење Sekoe vlakno na svoe mesto??..nema shansa
..toa ne sum jasголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:22
Plava , dolga stepenesta , prirodna ama poslednive godini ja farbam zaradi godinite.Se razbirame neli?
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:11
да ви се пофалам и јас конечно се изфарбав,кафена,но е толку слична да не речам иста како мојата што никој не ја забележа промената...но не е важно тоа јас сега сум порадосна и си се чувствувам поубава..
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 19:48
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by Eli Eli напиша:

еј ели видов дека имаш виткана коса,... како ја исправаш зимно време ?? мене ми стои права само пола саат голема%20насмевка

E dobra si ti..mene mi stoi prava samo 5 min. dzabe ke ja ispravam,ke iskocam nadvor i od vlazniot vazduh odma mi se vitka
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:25
au da vidite kakva frizura imam ima da se cudite
let the force be with you
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 13:26
e sto friz ke bese ziti se pa sto ke se 4udime?
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 13:27
jas imam dolga,smegja,prava kosa i ne planiram da ja farbam ili satiram,NIKAKO,SI JA SAKAM TAKVA KAKVA STO MI E!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.