|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 42> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проседа. Нема шанси за фарба. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikako ne se farbam..si ja cuvam prirodnata boja,pa tek koga ke dojde vreme koga ke mora ke se farbam..
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј ели видов дека имаш виткана коса,... како ја исправаш зимно време ?? мене ми стои права само пола саат |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
наскоро пак ќе имам кафеава коса
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi probav skoro site boi,crvena,crna i plava,za da si se vratam pak na mojata prirodna.Od site eksperimenti nauciv deka nikako od crnusa ne smees da stanuvas plavusa,zasto toa blansot mi go izgore mozokot !Sega sum so kafena i doooolga kosa i popametna sum! (No hard feelings za plavusite ,bev i jas del od niv)!
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
same mistake , едвај чекам да си ја вратам природната |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imav frizura kako na rihanna,malku podolga...sega mi porasna i mi e do ramenici,mozebi i malku podolga so siski....i sekogas ispeglana...po boja crna,of course |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas isto Sekoe vlakno na svoe mesto??..nema shansa ..toa ne sum jas |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plava , dolga stepenesta , prirodna ama poslednive godini ja farbam zaradi godinite.Se razbirame neli?
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ви се пофалам и јас конечно се изфарбав,кафена,но е толку слична да не речам иста како мојата што никој не ја забележа промената...но не е важно тоа јас сега сум порадосна и си се чувствувам поубава..
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E dobra si ti..mene mi stoi prava samo 5 min. dzabe ke ja ispravam,ke iskocam nadvor i od vlazniot vazduh odma mi se vitka |
||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
au da vidite kakva frizura imam ima da se cudite
|
||
let the force be with you
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sto friz ke bese ziti se pa sto ke se 4udime?
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam dolga,smegja,prava kosa i ne planiram da ja farbam ili satiram,NIKAKO,SI JA SAKAM TAKVA KAKVA STO MI E!!!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |