|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 8687888990 98> |
Автор | |||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оној кој ги створил и човекот и мајмунот. |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас отидов,имајте пријатна ноќ.
|
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas Se Chudam Ako Vo Toa Vreme Majmunite Se Pretvarale Vo Lujge togash Zoshto Ne Se Pretvaraat Denes ?
obozavam ovie veronauticki finti |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moreeeeeeeeeeeeee komu objasnuvas na decata bozji |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aha Vervi ti Vo Toa. . Ako Si Hristijanin Treba Da Veruvash Deka Prvite Luge Na Zemjava Bile Adam I Eva. - So Toa Dokazuvash Deka Veruvash vo Hristos. A Ako si Ateist Kako Shto Sega Kazha, Se Nadevam Deka Si Nastanal Od Majmun. |
|||
Nothing Remains !!
|
|||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Brac'a od site religii da se razberema imame nepobivni dokazi za nastanokot na chovekot koi mozeme i da gi vidime vo sekoe vreme i da gi opipame,ama nekoj sega c'e kaze d'avolska rabota pa ne e sekoe ne objasneto religisko prashanje d'avolska rabota.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nastanav be pile od majmum majmun su i ne se sramam od svoite predci majmun koj ja zezna prirodata moze da praj so saka |
|||
|
|||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dzabae. Na Chovek Sho Ne Veruvat So "Inka" Um Nemozesh Da Mu Tochish. |
|||
Nothing Remains !!
|
|||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala Shto Se Izjasna. Znachit Ti Hristijanstvoto Tvoe Go Smetash Za Laga I Nevistina. I Tvojata Religija E Kultura I Civilizacija. Pozdrav. |
|||
Nothing Remains !!
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prasanje do sumadinceto
koj jazik zboruvaa Adam i Eva na koj jazik se nivnite iminja znaele zbor DETE?, i bog gi stvori goli bezgresni za da ne se mnozat kako dve igracki koi kje si gi gleda i blagodarekji na zmijata denes sme site tuka treba da se zablagodaris na zmijata so postois a ne ne gospod koj gi stvoril goli bezgresni i neznele zasto im sluzi pimpek odgovori mi dete bozji dete koe gospod ne go sakal fala zmijo?????? Изменето од anakin - 14.Март.2008 во 01:53 |
|||
|
|||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prochitaj Prvo Ku ran I Dojdi Da Mi Postavuvash Prashanja. A Biblija Nitu Jas Ne Sum Chital. No ete Se Pojasni Laki. Sho Sakashe Da Kaze. Adio. |
|||
Nothing Remains !!
|
|||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 8687888990 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |