|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 8586878889 98> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaaaaa efi
so si se nakostresil da nestavis pojas so cudni fiseci i poleces vrvka i BOOOOOOOOOOM Изменето од anakin - 14.Март.2008 во 01:12 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде ЕвАнгелос,или како штое својствено за тебе ќе чекаш да си заминам,па да се испукаш?
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mi go diraj EVAN
toj e naj naj naj eeeeeeej more efi smiri zivci |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем за тебе да трошам толку многу чудни фишеци. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neznam
mene moit da me utnit no ti kje odis vo dzanna oti si napravil dobro delo ( so zamina hehehheheheh) Изменето од anakin - 14.Март.2008 во 01:15 |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа сега како што почнало,и за мене ќе се најде едно слободно место во Автобусот. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema so
pod izgovor za Alaha i negova naredba sekogas se odi vo dzanna a toa ne bilo kade nego ditekt bilet za sedmiot Изменето од anakin - 14.Март.2008 во 01:25 |
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некои од нив не се христијани, а некои се парцијални христијани. Парцијални се оние христијани кои прифаќаат некои делови од Христовото учење, а други делови не ги прифаќаат. Доколку овие "парцијални христијани" со текот на созревањето во верата ги прифатат и другите делови од Христовото учење кои не ги прифаќале на почетокот, тогаш ќе станат доследни христијани, но доколку продолжат свесно и одлучно да ги одбиваат (да затвараат очи и уши пред Божјиот Збор), тогаш тие нема да бидат христијани.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благо мене што ќе одам во Џеннетот.А тебе море,каде ќе ти биде алот а?-или и вие си имате некој Рај кој ви го ветил Дарвин? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne darwin rece vie ste pleme mejmunsko
za vas e raj tuka na zemjata i ne se zanesuvajte mnogu oti zanesuvanjeto e za decata bozji efi |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушнавте сите,или треба да ви се повтори? П.С. Ти благодарам за одговорот и искреноста. |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е оти сеа лутина?-Пред малку мене ми велеше да не се лутам,а сега? И ти ми си некој другар. |
||
|
||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas Se Chudam Ako Vo Toa Vreme Majmunite Se Pretvarale Vo Lujge togash Zoshto Ne Se Pretvaraat Denes ? Postoja Mnogu Vidovi Majmuni. Daj dokaz Ionaka temava E Taman. Pozdrav. |
||
Nothing Remains !!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele efi
ova voospto ne e lutina prosto zi zborime eden majmun i edno dete bozji visid mene me stvori majmun a tebe bog a sepak sme isti koj e podobar tvorec ? a kazi |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 8586878889 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |