|
НЕзгоди! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахахаха "taxi" хехехе |
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прееска со мајка ми во продавница,... и ми вика,... сакаш ли мастики,... и и викам земи,... од јагода,... и ми носи на каса кондоми пропаднав во земја
ама не сме ние криви,... што кога мастиките и кондомите стојат едни до други |
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....pa i nema nekoja razlika de......mislam na ambalazata...
|
||
|
||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
anabezmana
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleeeeeeeee
Epten me nasmea, do sega vakvo nesto nemam slusnato. Mislam deka ako ima top lista na nezgodi, ovaa bi kotirala tamu nekade na vrvot |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а најлошо е што во градов,... сите продавачки ја знаат мајка ми,... и таа така фина,... воспитана жена,... ми купува кондоми сред бел ден,.... и со вкус на јагода
а иначе,... пред неколку дена паднав,... си се качував по скали,... а до скалите имаше и таква рампа за колички,... и јас наместо на скалата,... ногата на тоа,... рамното,... и фрррр до доле си се лизнав испаѓа една фризерка од таа зграда,... и ми вика,... да не падна,.... и викам,... не само се подлизнав малце ( ама малце метар надоле ) |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imav spacek i staklata od farovite mu padjaa pa gi stegnav so lastik i si go vozam jas taka i me zapira policija.Go gledam covekot se smee celo vreme dodeka mi proveruva dokumenti i ne izdrza i me prasa:
-Da ne se lasticite ke ti padnat farovite? .....e toa bese kola za nea mogam kniga da napisam |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахахахах !!!! ме насмеа стварно! |
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na mojot spacek papucata za gas morav da ja mestam stalno pred da vozam, ispadjase od leziste koj imal spacek ,dijana znae za sto zboruvam ,no eden den me zamoluva eden kolega da go odnesam do doma i si sednuva covekot na suvozacko mesto a jas normalno se navednuvam da ja namestam papucata a kolegata iznenaden podripna i gi stavi racete na slicot
Jas pocnav da se smejam .........a koga vide sto pravam mu bese nezgodno....rece: - uf me iznenadi, refleksi |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Biserna_Devojka - 31.Март.2008 во 20:55 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се јавувам на телефон,.....
ало,... ти си,... па кај те нема цел ден се изгуби,... барем да кажеше,... од таму : - ама не ... и јас : аааа уште не викаш,.... ќе видиш ти - ама не е игор на телефон брат му е ... |
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledav eden flm na televizija, mnogu tazen i si placam li placam i doadja mazot mi so eden covek ,prv pat go gledam .Mazot mi se isplasi sto e sega ...zosto solzi, koga mu kazav toj si sedna so covekot i si pravat muabet, a filmot stana uste potazen i jas nemozam da prestanam ,ne placam pocnuvam da lipam, bluzata mokra od solzi, na covekot nezgodno ,nemozat ni muabet da pravat.Jas se izvinuvam ama solzi tecat kako reka......Ovie dvajca vidoa ne vidoa si otidoa vo najbliskiot kafic.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |