|
Присуство на таткото на породуање |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
strawberry
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот сопруг беше на породувањето на второто дете...ме држеше за рака цело време...и многу ми помогна...знаете ли како е кога имаш кого да стиснеш и да ја поделиш болката...иако јас малку се размазив дека имав на кого да му се пожалам па докторката ќе го избркаше надвор...сега може, ако сака родилката, да присуствува и сопругот на породувањето,ама ретко кого прашуваат и не им кажуваат дека тоа и не е некоја привилегија...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сепак не би сакала да биде со мене.....што има тој мојата мака да ја гледа и да ја чуствува..кај јас се мачам па уште тој да се плаши.знам во брак дека се треба да се дели, но кога станува збор за болка сепак не би сакала на личноста која би ја сакала вистински да му нанесам барем не со ваков начин кој може да се избегне. а па ако е некој ептен онака мож и ке ми се онесвести.
Изменето од blueprayer - 10.Март.2008 во 09:14 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da se custvuvas dobro prvo treba de ati bide losho!!!
Taka e i so poroduvanjeto :seta bolka isceznuva i se zaborava koga ke go vidis i ke go dopres bebeto!!! Barem taka se izjasnile 99%id majkite! |
|
car's freack
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јасно. ама додека да излезе?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na koj ke mu karam majce , shajce i pleme ??
Normalno ke e tuka kako podrska i posle da spodelime radost i da go ostavime losoto zad nas |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO DOKOLKU ON SAKA..ILI DOKOLKU ZENATA INSISTIRA..PA I TOGAS,NE ZNACI DEKA MORA DA BIDE PO NEJZINO..TOA E GOLEM STRES ZA NEKOI LUGE..DA SE RAZBEREME
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум за присуство на таткото нека се испоти и тој малку!!!!!!! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm... ne e do potenjeto... barem kaj mene ne bese taka... podrskata, da znaes deka nekoj e tuka... i vo slucaj da treba nesto da se odlucit (kako kaj mene/nas) moze zaedno da se odlucit... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................ne fala...............kaj ja se macam uste i on da dozivuva stresovi...............ne ne taa gletka ne e za pred maz.......verujte..posle ke nema da saka da upraznjava sex so sopstvenata zena...............
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..posle ke nema da saka da upraznjava sex so sopstvenata zena............... [/QUOTE]
AKO TAKA MISLIS: KAKO TOA GINIKOLOZITE IMAAT DECA!!! |
|
car's freack
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam da bide mojot soprug do mene koga ke se poroduvam...............sakam da me podrzuva,pa neli toa dete e zaednicko mislam i dvajcata snosime odgovornost i sme vlozile ljubov za da go stvorime................a i sepak sakam da vidi nis kakva maka nie zenite pominuvame za da go doneseme toa sovrsenstvo na svet,a ne da ceka vo nekoja kafana telefonski povik i da se frli na opivanje..........
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto prisustvoto na tatkoto na poroduvanjeto go gledate
kako nachin da se "OSVETITE"za bolkata koja ja prezivuvate?? Zoshto mislite deka treba da mu e ...kao..zal?? Vas vi e zal shto radjate i shto ke rodite plod na ljubovta?? Ili...zoshto sakate da se istoveti so vas(neka se ispoti malku).....?? Ako bi mozel da radja namesto vas...mislite deka toa ne bi go napravil??? DA,jas definitivno sum ZA prisastvo...nishto podragoceno nema od toa da dvajcata roditeli zaedno,za prv pat go gushnat svoeto najmilo, svojata tvorba.... Изменето од mamma - 18.Март.2008 во 19:21 |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slatko me nasmea
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj jak komentar do sega........
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |