![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 268269270271272 1402> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СЕПАК СЕ КОНТРОЛИРАМ...
![]() Изменето од zagor - 11.Март.2008 во 01:14 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sakam da kazam kolku sum radosen sto uspeav majkami da ja raspolozam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам дека мама веќе не е нервозна.
![]() сакам да кажам и извини за се што направив вечерва. ![]() сакам да кажам не си ти виновен ![]() се е чиста глупост од трети луѓе ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...АЛАЛ НЕКА ИМ Е!БРАВО...
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke pusam cigara
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
......sakam da kazam deka ima mnogu isfrustrirani licnosti.....no najisfrustriranata stotuku ja vidov vo prava svetlina.....si go pokaza svoeto lice....ako voopsto moze da se narece lice.....
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Сакам да кажам.... наброј ги:
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам ЗАГОРЕ АКО УШТЕ ЕДНАШ МОИРА СЕ ИЗНЕРВИРА РАДИ ТЕБЕ...............ПОНАТАМУ НЕ ЗБОРАМ СВАТИ !!!!!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
sakam da kazam deka nema potreba da gi nabrojuvam......se citaat....
|
|
![]() |
|
САКАМ ДА ПРАШАМ КОЈ ГИ ИЗБРИША ПОСТОВИТЕ НА ZAGOR I Well од темата секс?КОЈ...И НЕКА ГИ ВРАТАТ ДА НЕ ГИ ПОСТИРАМ ЈАС НА ДРУГО МЕСТО..ЌЕ ВИДИМЕ КОЈ ПРВ ПОЧНА И СО КОЈ ТОН!
|
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Сакам да кажам дека сега лажеш.
|
|
![]() |
|
сакам да кажам дека таму си има модератор не знам што прашуваш
|
|
|
|
![]() |
|
Давајте ги ваму да ги прочитаме.
Загор прати ми ги по ЛП.
|
|
![]() |
|
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА МОДЕРАТОРОТ НЕ БЕШЕ ЛОГИРАН ВО КОРИСНИЦИ...КОГА СЕ СЛУШИ ТОА НЕ ЗНАМ!ЦЕЛА ВЕЧЕР СЕ ВРТАТ ОКОЛУ МЕНЕ..ВРатете ги постовите
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 268269270271272 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |