|
ПОЛИГАМИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 46> |
Автор | |||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да нарачаш две.Една за мене.
|
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ok.
Naracano.
|
|||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto mislite za taa knigata prva bracna noc u islamu?
na mk?
|
|||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne!
Ima podobri knigi za prevod! Eve moze nekoj predlog, i od brakata! Изменето од Aisha - 11.Март.2008 во 01:17 |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe prevedena e.
aj citni ja, moze kje se premislis....
|
|||
|
|||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Selam brate!!!! Kako sto vece kaza bratot efendija!!! Naracaja knigata..... |
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene Iskreno mi se Svide mnogu,brat,ovaa kniga!! |
|||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fenom,enalna e....
posebno nekoi detali kade se veli, "i se upati kon gradot kako da trgnal na lov, a ne kako da trnal protiv 100 iljadna voska....
|
|||
|
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova E Za so Vizantijcite brat!!! Ako ne se Lazam,za Halid ibn Velid!! P.s. interesno e Sto Halid ibn Velid ,Nikogas ne Izgubil niedna Bitka,Ni pred da Go primat Islamot,a i otkako go primil,I Se Dodeka se preselil na Ahiret,(da ne kazam umrel)poso tie se Zivi,vo nasite srca,OD Prirodna Smrtna vo Postela,a ne vo borba!! P.s.2 Go prasav ednas Evangelosa,za eden Pasus,mislam deka bese..Koj vojuvat so mec ce umret od mec,no me razmina,ne sakase da mi odgovoret!!! Go prasav dali site koi vojuvaat so mec ce umrat od mec,i sto ke bide ako nekoj,koj vojuval so mec a ne umret od toa,kako bratov Halid ibn Velid,togas sto e so Pasusot,kaj Idet!!! No Evangelos e Lisica,Sigurno se Setil Po Nickov i zatoa go Preskoknal!!! Изменето од Halid ibn Velid - 11.Март.2008 во 02:29 |
|||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne za vizantijcite, tuku za so persijcite!
Ne e lisica, pameten e, no ne do tolku informiran za islamot, kako i sekoj drug nemusliman na forumov....
No, za toa sme nie tuka, da im pomogneme da doznaat, neli?
|
|||
|
|||
rose of silence
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Podobro Legalna Poligamija otkolku legalna prostitucija
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/23562560#23563215 N.Y. governor apologizes after prostitution link |
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala brat na Informacijata!!! Jas se si mislev za 100 iljaditata Vizantiska Vojska!! No toa bilo za Persijanskata!!! Da,tokmu taka deka treba da im pomogneme! Изменето од Halid ibn Velid - 11.Март.2008 во 02:33 |
|||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova e so 13000 vojska protiv presijcite, do Tigar, kade napravil nesto za niv zagonetno, crvena reka!!!
Vo istata sekunda, dodeka traela bitkata, Allah mu ja uslisal dovata!!!
I normalno, pobedile!
Covekot rekol, ne mu se lutam na Omer El-Faruk sto me povlece (penzija) zasto ne se borev za nego!
Subhanallah! Kakov nijet?! Za Allah se borel!!!!
|
|||
|
|||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znaci, moze, no ne mora so povekje zeni, a?
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |