|
Ваша поезија |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 146> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sovladan od zamorot,
mislite kako crvi mi se vlecat, samo sto ke te pomislam, brgu isceznuvas megu licata so maski vo povorka karnevalska koja potskoknuva i vreska, no kako i da e sreka ti pozeluvam vo pakovki novi, a ako slucajno se zamoris da me najdes znaes kade. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислеше сум птица селица
ке долетам и ке заминам но утрото после бурната нок не те најдов до мене знаев дека ке се двоумиш знаев ке помислиш дека сум птица селица затоа се обратив затоа сакав да си сигурен веке е касно за на југ останав овде и го преживеав зимото само уште покрај тебе да преживеам ти кој ме излудуваш ти кој си ми .......! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bravo druze...prva liga...vaka pishuva zaljuben chovek...togash e nepobedliv...go for it...don't even stop a second...you've got it all that it takes...:) |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧУМУ,ПАК,ВОЈНА
На никого и секого дури и на мене Во војна со мене, Во војна со себе, Во војна со сиот свет Со бес во забите Со гнев во очите Со отров во здивот Од кој и самиот се труе Стрелите дури бесни ги остри На острило од мртви зборови А јас само сонце во очите имам Место кула Место оружје Место штит Изменето од majstorce62 - 10.Март.2008 во 09:38 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утро
Утринско сонце ме плиска по лице со бранови светлина дрска, разбуди се, стани, борба те чека, побрзај - зракот ме прска. Скокнувам смело и полна со елан, денес е мој ден - се бодрам; Пижамата паѓа, тренерка се крева и смело во кујната одам. Вклучувам рингла, вода си мерам, најмилиот филџан го земам, потпевнувам ... и одеднаш, о каков удар - да му се плукнам - пак кафе нема. Изменето од filmadzijka - 10.Март.2008 во 10:04 |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од majstorce62 - 10.Март.2008 во 10:06 |
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро, можеби нема кафе,
но ти си тука. Тоа е добар знак |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бујрум
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е тоа ти се вика другар
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС ЛИЧНО ГО ВАРЕВ
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катарза
Филџанот се претвора во подиум ме маѓепсува течноста врела мирис на минас, арабика и цимет контури на извиени тела се наѕираат низ топлите јазици магла танчарки егзотични од абонос жив ме влечат кон себе со погледот див со првата голтка ќе се стопам со нив. Изменето од filmadzijka - 10.Март.2008 во 11:18 |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kali fm Ах не, не е од радиово оваа
музика која ја слушам,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni da zaminam,
ni da se boram, kako bik komu rogovi zapletkani se vo zica bodlikava, koj susti niz nos i rika , a nikoj nikade nema i go ceka sudniot cas. |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Накинџурена, натафрена,
Светлоока,мазнокожа, Од мирис на зумбул излезена Од времето уште недогазена, Пробирливо собирлива, Во кревет несогорлива Чека кај липите и јасиките Некој ненајавен да помине Во домот осамен да ја однесе |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 146> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |