IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ПОЛИГАМИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПОЛИГАМИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 46>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 04:49

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 14:14
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
ShumadinChe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Локација: Slovenia
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 04:52
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Кој ти рече дека се секирам за нешто? збунетост

Pa Celo Vreme Se Machish Sakash Da Kazish Neshto.
Aj Da Ti Kazam Deka Nikoja Zena Ne Ja Saka Menstruacijata. Zatoa "Chisti Zeni" Treba Kako Shto Kazal Allah.D.S.
Zarem Ne Znaesh Deka Ako Maz Ima Sexualen Odnos So Zena Koja Ima Menstruacija Vo toj Moment, I Ako Maskiot pol Izvrsit Oploduvanje Ke Mu Se Rodi "Sakato" Dete Zatoa Shto Spermatozoidite Ke Se Pomeshaat So Krvta Taka Da Ke Se Rodit Navistina Chudno Dete. I Nemesha Poveke Menstruacija Vo Vakvi Temi Si imash Tema "Verata I Higjenata" Pobaraja Ta pishuvaj.голема%20насмевка 
Nothing Remains !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 04:59

бла%20блазевање

Dan Ne Ti Beshe Jasen Nekoj Fakten Ajet .?
Nothing Remains !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:04

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:09

Pa Celo Vreme Se Machish Sakash Da Kazish Neshto.
Aj Da Ti Kazam Deka Nikoja Zena Ne Ja Saka Menstruacijata. Zatoa "Chisti Zeni" Treba Kako Shto Kazal Allah.D.S.ма%20ајдеМомче, што и да си, менструацијата носи нелагодност со себе, но жените ја сакаат, исто како што ти ја сакаш твојата...хммм...спермацрвенеењеМенструацијата ја прави жената да се чувствува жена, затоа кога жените стапуваат во менопауза или кога поради болест им се отстранува матката па ја губат менструацијата, по малку ја губат и самодовербата. Не си го знаел тоа?
Zarem Ne Znaesh Deka Ako Maz Ima Sexualen Odnos So Zena Koja Ima Menstruacija Vo toj Moment, I Ako Maskiot pol Izvrsit Oploduvanje Ke Mu Se Rodi "Sakato" Dete Zatoa Shto Spermatozoidite Ke Se Pomeshaat So Krvta Taka Da Ke Se Rodit Navistina Chudno Dete. I Nemesha Poveke Menstruacija Vo Vakvi Temi Si imash Tema "Verata I Higjenata" Pobaraja Ta pishuvaj.голема%20насмевка Буахахахахахахаха...
Ајде вака, пошто гледам немало кој да те подучи а и Муамед изгледа бил слаб на ова поле
1.За време на менструација не се оплодува жената...менструацијата настапува токму затоа што јајната клетка (знаеш, тоа е полова клетка на жената која ја оплодува сперматозоидот)...значи јајната клетка, останала неоплодена и доажа до луштење на ендометриумот (внатрешниот слој на матката), и тоа е менструација...
2. Така да нема теорија да се роди дете за време на мензис освен можеби во некои ретки слушаи кај хормонални нарушувања па цилкусот траел подолго и созреала клетката...
3. Сперматозоид да се помеша со крв? Не, нема да дојде до зачнување, зачеток не се ствара од крв и сперматозоид, но од јајце клетка и сперматозоид. се што може да ти се случи е да за верме на мензис...хмммцрвенеење еден неред...но ти секако ќе се измиеш, нели?
Нема контраиндикации за секс за време намензис-иако подобро е да нема, токму поради непријатностите-за двајцата.
И ова за крвта и спермата запамти го, зашто ќе ти се руга некој....најдобронамерно ти велам. Гледам дека ептен си бил тапа, дете ли си што ли си?

Koj I Kolku Pati Da Ti Objasnit голема%20насмевка Ti Kazaf "Verata I Higjenata" Chitaj I Repliciraj Tamu. Nikoe Mashko Do Sega Ne Rekola Ja Sakam Spermata . Toa E Fakt Broj 1 Jas Sum Masko I Znam Kako Mi E.
Za Menstruacijata Ne Znam Ne sum Zena. Ama Siguren Sum Deka Podobro e Da Se Bide Chista Zena Otkolku Odpadok Kako Tebeголема%20насмевка 

Изменето од ShumadinChe - 09.Март.2008 во 05:12
Nothing Remains !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:11

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:16

Халид, најискрено ти велам...поучи си го братов, резил е.  Се логирал да вреѓа и предизвикува, а  падна на анатомија. На најелементарни работи...па ни к*рот  незнаел како  врши оплодување. голема%20насмевка
Ај лека ви ноќ.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење Imat na Forumov "SEKS" neidaj na Veroispovest Samo Za SEKS te Interesirat. Jas Znam Dobro Kako Vrshi Oploduvanje Mashkiot Polov Organ. A Ti Ne Si Mashko Ta Da Znaesh poveke od Mene Za Tie Raboti. Poucime Neshto Za Zenata Kako Shto Me pouchi : Deka Zenata Ja Saka Menstruacijata Zatoa Shto Se Chustvuvala podobro. Toa Ti Vredeshe Ama Ponatak Go Ustrami Tvooeto Lice Prema Vahsata Religija газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење голема%20насмевка
Nothing Remains !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:17

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 14:15
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:17
Brat!!!!!!!

rESPEKTIRAJGI sLEDBENICITE NA kNIGATA,

NE SMEES DA SE ODNESUVAS NA LOS NACIN,

AKO ZNAIS PISI,AKO NE OSTAJJ

sELAMMM...

JAS IDAM NA MOLITVA!!!!!!!!!!

POZZ....
MARIA....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:19

Изменето од maria_magdalena - 08.Февруари.2010 во 14:15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:22

Искрено жалам што изгубив време здравствено да те просветам.
Ако си сигурен дека менструацијата и спермата се несовршени-тогаш директно му противречиш на Створителот и го правиш несовршен што не направил такви.

Нека те нагр(а)ди твојот Алах за се што изнакажа вечерва, и не сакам веќе никакво обраќање од твоја страна до мене.

Sho Se Zamaram So Tebe Jas. Koga nishto Ne Znaesh Od Zivotot. голема%20насмевка Navistina Me Pochudi Zarem Allah Ke Ja ispolni Tvojata Molitva : Нека те нагр(а)ди твојот Алах. голема%20насмевка Pak Se Obratuvash Kon Mojot Gospodar.

A Za Tvojot Pomalku Ostanuva. Zosho Ne Zanesh Koj Ti e Gospod.!!! голема%20насмевка
Nothing Remains !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:23

И брат ти оди на молитва? Ептен ќе ви се фати...нему што вреѓаше и тебе што сеир гледаше. Верници...алахови

Gotovo Ne Sakam poveke Provokacii T.E. Ti pobedi Samo Molimte Dosta. Zosh ke Jademe Suspend od Moderatorite. голема%20насмевка
Nothing Remains !!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:27
Originally posted by ShumadinChe ShumadinChe напиша:

Nikoe Mashko Do Sega Ne Rekola Ja Sakam Spermata . 

Ne Razmisluvash Samo Pishish. Zato Ne Si Ja Razbrala Dobro Mojata Replika Pa Ne Mi Kazuvaj. Vo Odnosh Na Ispushtanje na Spermatozoidi Bez Potreba Nikoj Ne Saka Toa Da Mu Se Sluchi.
A Vo Odnos Na Vrshenje Na Oploduvanje. Epa Bogami So Mojata Sopstvena Zena Zoshto Da Ne Go posakuvam Toa. Samo Ti Ne Podrazbirash Nishto Dojdena si NA Forumov Samo Da Se Raspravash I Drugi Raboti.. Da Ne Nabrojuvamголема%20насмевка.

Изменето од ShumadinChe - 09.Март.2008 во 05:27
Nothing Remains !!
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 05:44
A be chovek eden den nema da e tuka i kje napraite sto belji... Ako trgnam da suspendiram sega, treba eden kup lugje da eliminiram od forumov, a ni jas ni messenger ne bevme tuka cel den, pa ne mozhevme porano da reagirame.
Zatoa - nema da ima suspenzii, no kje imam opomena za nekolku lugje:
Shumadinche
Halid (iako beshe provociran - sepak, vnimavaj shto pishuvash i kako odgovarash samiot)
Marija Magdalena

Ve molam prestanete so vzaimni navredi i vratete se na temata poligamija i diskutirajte vozdrzhano i kulturno.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.