![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 262263264265266 1402> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....koj se pravi naudern
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Моира не зборувам јас за форумска торта, туку за вистинска торта
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ама моира друго збори комши
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
......jas zboram za vistinsko castenje, ne za forumsko......in live....
![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
частела ин лајв и не ме викнала
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
па те немаше на форум
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
епа што не викнеше од прозор
![]() ![]() Изменето од OUST - 09.Март.2008 во 02:25 |
|
![]() |
|
.....hahahahaha......mozebi ne si zasluzil......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Моира што ни се мешаш ти во маалски муабети
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....blue mila....objasni mu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
дека ќе одам да јадам, па може ќе дојдам пак
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....deka ke te cekame...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
oni na mene nema burek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
сакам да кажам дека ми недостига некој....иако уште не знам кој е точно знам дека страшно многу ми треба.....
ми треба мојата прекрасна љубов која ќе ме прави среќна со самото нејзино постоење на овој свет....кој со самата помисла на него ќе предизвикува насмевка на моето лице....кој ќе добие неизмерно огромна чиста љубов....кој ќе ме весели и радува...кој одвај ќе чекам да го видам...заради кој срцето ќе ми трепери силно од неговото присуство....кој ќе ме исполни ....подобри....................... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 262263264265266 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |