|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 262263264265266 1402> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....koj se pravi naudern ....ne torta.....se castese komsikata.....ama tebe te nemase....
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моира не зборувам јас за форумска торта, туку за вистинска торта
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама моира друго збори комши
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......jas zboram za vistinsko castenje, ne za forumsko......in live....
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
частела ин лајв и не ме викнала
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па те немаше на форум
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа што не викнеше од прозор
Изменето од OUST - 09.Март.2008 во 02:25 |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....hahahahaha......mozebi ne si zasluzil......
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моира што ни се мешаш ти во маалски муабети
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....blue mila....objasni mu....
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека ќе одам да јадам, па може ќе дојдам пак
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....deka ke te cekame...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oni na mene nema burek
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека ми недостига некој....иако уште не знам кој е точно знам дека страшно многу ми треба.....
ми треба мојата прекрасна љубов која ќе ме прави среќна со самото нејзино постоење на овој свет....кој со самата помисла на него ќе предизвикува насмевка на моето лице....кој ќе добие неизмерно огромна чиста љубов....кој ќе ме весели и радува...кој одвај ќе чекам да го видам...заради кој срцето ќе ми трепери силно од неговото присуство....кој ќе ме исполни ....подобри....................... |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница <1 262263264265266 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |