|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejkam kola sakam peshadija da bidam
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citroën C4 BioFlex |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од 0 до100 за 3 секунди па ако сакат и пеглица нека е!
|
|
car's freack
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam RENAULT bidejki se najsigurni koli na svet.
|
|
anturium
Нов член Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bentli continental GT
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima mnogu dobri koli ali ne se kupuvaat skapi se mnogu, a i so benzinot skap kade ke mozis da izlezis so nea.
|
|
vrtyuwged
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi ovie razoltati ke vi pomognat vo izborot na "kakva kola sakate"
Објавени кандидатите за Автомобил на годината во Европа 2009
Една од најпрестижните титули во автомобилизмот, таа за автомобил на годината во Европа, често донесува слава на победниците. Минатогодишниот победник, Fiat 500 е дефинитивно автомобилот на 2008 – ги надмина сите очекувања. И оваа година, како и минатата, конк*ренцијата е жестока. Во прелиминарната фаза за избор на победникот влегоа 38 кандидати, кои мора да го задоволуваат условот да се достапни во најмалку 5 земји од Европа. Победникот ќе го изберат 59 членови на жири комисијата, од 23 европски земји. Подолу се објавени сите кандидати:
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mojot izbor bi bil, novoto mitsubishi lancer, ednastavno neodoliv e, go vidov ovdeka i go vozev, ima test drive u Sreda sekoja, strashno lepi...a od nadvor e preubav, isto novoto AUDI dvosed vo bela varijanta e opasno privlechno-tuka e ludilo po nego...
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црвена M8
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕРЦЕДЕС
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |