|
Правила за Велигденски Пост |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти Ефендија
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakal necel moram da postam koga postat muslimanite takvo mi e rabotnoto mesto hahahahaaaa ama nemam nisto protiv toa
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nacinot na koj ke posti blue mnogu zdrav za organizmot i najcesto nutricionistite go narekuvaat "procistuvanje" na organizmot.
Pa ete i duhovno i telesno... Prepostavuvam deka e diskutirano, no me interesira, dali postoi nekoj fiksen nacin na postenje vo hristijanstvoto, bidejki blue spoman nekolku.... ili ima stepeni, spored poboznosta? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според мене нема некој степени според побожност иако сигурно свештените лица постат строго за разлика од нас. сепак според мене повеке е кој колку може да издржи според организмот иако јас сепак тврдам дека секој може со верба во Бог и голема љубов да се прочисти.
|
|
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da verbata vo Boga i ljubovta kon Nego, sekogas bila i ke bide dvizecka sila vo praveneto dobri dela, i minornata zrtva koja ja davame na toj pat....
Mal sovet od mene! Jadi poveke urmi, zosto imaat golema energetska vrednost! I navistina mozes dolgo da izdrzis so niv. Ako si od sk. mozes da najdes svezi!!!! Pozz |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала ти на советот но искрено не сум по урмите. свежото овошје ми е најбитното нешто во се. а во постот користам и многу ореви.. поздрав
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf orevite sodrzat i masti, pa pazi da ne nabacis nekoe kilce (mada se somnevam)....
No suvoto ovosje sodrzi dosta sekeri potrebni za mozokot... No sepak ti si znaes.... Sega ima golem izbor na ovoshje, pocnuva sezonata!!!! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да...затоа земам сува папаја ананас и сл. да оревите дебелеат но сепак се припазува нели
мојот избор е портокал и цитрон...не можам без тие две |
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee urmite ne mora da se suvi
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки мислам дека ние прејдовме на рецепти ама битно за постот се работи... ма не ги сакам не знам зашто не ми се вкусни урмите. вие што викате?
|
|
|
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee si probala ne suseni, mmmmm prekrasni se
|
|
Give me your secrets
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам...можеби....како дете, затоа што не јадам воопшто вака урми. ај баш ке побарам деновиве па ке ти кажам.
|
|
|
|
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pobaraj po kvalitetni, i se somnevam deka nema da ti se dopadnat.. Jas koga postam jadam i po pola paketce na den |
|
Islam es Para Todas’’ (“Islam je za svakoga")
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во ред. фала
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |