|
Библија, Куран, Тора??? |
Внеси реплика | страница <1 24252627> |
Автор | ||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па, па, па.... Изменето од maria_magdalena - 07.Март.2008 во 14:26 |
||||
|
||||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
?...?...?
|
||||
Nothing Remains !!
|
||||
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.DA DA...i toa ne e se maria, ce prodolzime so temata se nadevam vecer ako imam dovolno vreme |
||||
Islam es Para Todas’’ (“Islam je za svakoga")
|
||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еден ваш брат ми објаснуваше за исламскиот рај-но тоа е тоа. Слично на толкувањето што ти го приложи, значи пред се телесни, неограничени сексуални задоволства без грижа за несакана бременост, без потреба од Вијагра, а башка “Хурии“ невидени...
Тоа е толку различно од нашата, христијанска визија за рајот... Па сепак, убаво е да се озознаваме и разбираме едни со други, нели? |
||||
|
||||
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Toa e najvaznoto nesto sto se bara, i ni e od korist na site.. |
||||
|
||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се согласувам...
Мора да се познаваме и да имаме должна почит едни кон други, ако веќе нема љубов од ваша страна. |
||||
|
||||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NAJUBAVA RABOTA VO RAJOT...
NAJZNACAJNA UBAVINA VO RAJOT... PRICIN PORADI KOJA SAKEME DA VLEZEME VO RAJOT, E CUVSTVOTO DEKA BOG E ZADOVOLEN SO VERNICITE VO RAJOT. CUVSTVOTO DEKA BOG NE SAKA I NI PODARIL TAKVO PREKRASNO MESTO. FAKTOT DEKA TAMU NEMA DA BIDE DOSADNO.... KE IMA POSEBEN DEN KOGA SEKOJ VERNIK KE MOZE DA RAZOGOVARA SO BOG...... ZATOA KOPNEAM.... SOZDAVATELOT NA SVETOT, VELICENSTVENIOT I MOKNIOT ALLAH KE RAZGOVATA SO OBICNIOT VERNIK.... ONOJ NA KOJ NE MU BILO MAKA I NE PRIGOVARAL NA NAREDBITE OD BOGA..... VO RAJOT VERNICITE KE MOZAT DA GO VIDAT BOG..... RAJOT, MESTO NA ONIE DOBRITE, POBOZNITE.....ONIE SO KOI ALLAH E ZADOVOLEN.... Изменето од Aisha - 07.Март.2008 во 20:22 |
||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Od tvoja usta vo Alahovi ushi !!! Tuku, kazhi mi, kako toa - onoa sto go nema ili e zabraneto na ovoj zhivot da bide dozvoleno na onoj tamu ? |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mnogu lesno Mesi!! Iskusenijata se na ovoj svet,taka da tamu nema da ima Iskusenija, Nema da vazi Zabranata od ovoj svet za Tamu,Tamu se e Dozvoleno! |
||||
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Reci: "Mi vjerujemo u Allaha i u ono što se objavljuje nama i u ono što
je objavljeno Ibrahimu, i Ismailu, i Ishaku, i Jakubu, i unucima, i u
ono
što je dato Musau i Isau i vjerovjesnicima od Gospodara njihova; mi nikakvu razliku među njima ne pravimo, i mi se samo Njemu klanjamo."…(Ali’Imran,82) |
||||
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vo mojot rechnik za toa postoi termin - hipokrizija. Ako e Bogu milo onoa sto e vo Rajot, istoto mu e podednakvo milo i na zemjata. Kaj Boga nema dvojni arshini. Tie postojat samo kaj lugjeto. Bozhjiot plan raboti, chovekoviot ne. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 24252627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |