|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 258259260261262 1402> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zostoooo?
ne moze, ne te pustam takva da odis
|
|
kuliraj
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROST NAROD ! PREDAVNICI, SEBICHNI, NE MISLEV DEKA IMA TOLKU PROSTI I OVDE NA FORUMOV!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da odime ili da sedime doma
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeejj,poleka IQ,sto e rabotava
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој ми те изнервира дарлинг
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SITE SHO ODAT ZA GRCIJA NA ODMOR ILI SEGA ZA OSMI MART ILI ZA BILO KAKOV PRZNIK ILI NA SHOPING ICH NEKA NE MI PRAVAT MUABET!!!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е јас го кажав мојот став таму за тоа и не гледам причина зошто би се нервирала за тие ситни души!
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa sho mislev deka nekoi luge se popametni, neka se lutat kolku sakaat, imav ubavo mislenje za nekoi, sega veke nemam...
ochigledno deka nema mnogu svesen narod vo drzavava nasha, brojot na nesvesnite e pogolem otkolku sho mislev(ili se nadevav)... |
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што очекуваш од луѓе кои се расправаат зошто некој одлучил да организира протест за одбрана на името, наместо безрезервно да ја поддржат секоја таква иницијатива и сите да излезат!!! Тешки простаци живеат тука... Кај ќе ни биде крајот само не знам...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешки простаци живеат тука...
ova odamna go znam i ne znam zoshto ushte me iznenaduvaat nekoi raboti...do mene ke da e |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A MENE VE MOLAM NE ME VBROJUVAJTE U TIE I PRAVETE MI SEUSE MUABET...ZASTO GRCIJA IDAM SAMO DA SE VIDAM SO TATKO MI,ON E GRK I TAMU SI ZIVEE SO SEMEJSTVOTO
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БИДЕТЕ ТУКА ..ЌЕ ОДАМ ДА СИ КУПАМ ЦИГАРИИИИИ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaaaaaj,i za mene edna kutija! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...deka se e vetar i magla...
|
|
Внеси реплика | страница <1 258259260261262 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |