![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 1402> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..........aj dobar i sreken den...................
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
.....posakuvam barem edna tvoja misla da mi pripaga samo mene zatoa sto site moi misli ti pripagaat samo tebe...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
довидување до следното видување
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
...........osekam deka pak ke zaglavam na forum
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
utre ne mi se odi na skolo
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Атина ја зезнавме...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
од дома ...нема никаде...и ништо поубаво...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Znaete sto bila totalna impotencija ?
Koga ke pocnes jazikot so prst da go vrakas |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
... не ми се верува
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
........deka mi e mnogu smesno
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
PO TRETMANOV REDNO E DA
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ОД ДЕНЕС,НЕМА ДА ГО ИМАТЕ ОНОЈ ZAGOR КАКОВ ШТО ГО ЗНАЕВТЕ, А НЕКОЈ МОЖЕБИ И ГО САКАШЕ ...!НЕ ДЕКА СУМ ГЛУМЕЛ ДОСЕГА ЛУДИЛО НЕКОЕ,НО СЕТО ОВА ДОСЕГА СО ИСКЛУЧОК НА 10 ПОСТОВИ ДОСЕГА ОД ОВИЕ ПРИБЛИЖНО 3000,БЕА ЗА ЗАБАВА,ШАЛА,ПОТИКНУВАЊЕ НА ЖЕЛБА ЗА ПОДОБРО УТРЕ И НЕЗНАМ ШТО...!ПИШУВАВ ЗА ДА МОЖАТ ДА МЕ РАЗБЕРАТ,МАКАР НЕКОГАШ И ПОМЕЃУ РЕДОВИ,КОЈ КОЛКУ УСПЕАЛ ВО ТОА НЕ ЗНАМ..,САМО САКАВ ДА ПОПРАВАМ НЕШТО,УКАЖАМ НА НЕШТО...
...ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ ОД НЕКОЈ ЧЛЕНОВИ ОВДЕ ВО ФОРУМОВ ДОЖИВЕАВ,И ЧУДНО МИ Е НИВНОТО ОДНЕСУВАЊЕ ,НО НЕМА ДА ГО НАПУШТАМ ФОРУМОТ ЗАРАДИ НИВ,НИТУ ЌЕ ИМ РЕПЛИЦИРАМ.ИДИВИДИ МИ Е ПРВЕНЧЕ МНОГУ ОДДАМНА И НЕМА ДА ЈА ПОВТОРАМ ИСТАТА ГРЕШКА...!!!ДА БЕШЕ ВО ПРАШАЊЕ ДРУГ ФОРУМ..ЛЕСНО ЌЕ ПОВЛЕЧЕВ НОГА.ПРИЈАТНА ЗАБАВА И ДОБРА НОЌ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
dobiv nagrada, jeeeeej
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
.......mi dolzis 100 baknezi
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 254255256257258 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |