|
Во Центар |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
harp13
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Март.2008 во 13:52 |
NAJ OTKACENA POLITCKA EMISIJA SO NAJOTKACENIOT NOVINAR NA SITE VREMINJA VASKO EFTOV.STO VIE MISLITE?
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИАЛАМ ДЕКА ОВАА ТЕМА ВЕЌЕ Е ВО ИГРА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам баш високо мислење за оваа емисија , баш ми се свиѓа
а за Васко можам само едно големо браво човекот секогаш има издржани емисии со многу силни аргументи кои никој од неговите соговорници не можат да ги побијат, не знам како истражува и од каде му се тие релевантни информации, .....тоа само другиве треба да учат од него |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto pozitvno ne mozam da kazam za ovaa tema...
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам политика,ниту политички емисии,па ќе речам-no comment
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема дилеми дека типот е тотално откачен и бестрашен. Само такво новинарство признавам, очи в очи и со најстрашните ѕверки
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super e mislam deka treba da prodolzi ponatamu..........naj jak mi e koga gi postavuva prasanjata,tolku sigurno i brzo i sosema neocekuvano.............gi zaprepastuva sogovornicite
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, се запрепастува и самиот себе.
Платеничко куче.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veke ima tema za ovaa emisija, ne ja propustam emisijata , edinstvena zamerka do Vasko sto mnogu cesto ne im dozvoluva da se dosikazat i gi prekinuva so novo prasanje , megjutoa smetam deka toa e poradi toa sto negovite prasanja se kratki i jasni, patakvi bi trebalo da bidat i odgovorite
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vasko i Sneska (KOD) momentalno se naj jaki...kaj gi kopaat aferive?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штета што ваквите емисии не ги следи и обвинителството , штета што поголем дел од прозваните во овие емисии не се зад решетки , алал му вера на васко и снеже . Потпишувам со двете раце за нив
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se soglasuvam deka treba nekoj od obvinitelstvoto da gi gleda...kakvi se ne sela se sobrani po ova balkanov strasno....jas sum povekje za vo centar....lupeska ja znam licno i e premnogu reketarski nastroena |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcerasnata emisija bese isto mnogu dobra .... kolkava mu e svesta na ovoj nas narod i navistina, vredat li tie bugarski pasosi da si gi prodades korenite i idnite pokolenija da gi pretvoris vo bugari
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go obozavam Vasko Eftov,negoviot stil novinarski...iskreno,otvoreno,drsko,bez vlakna na jazikot.ne dozvoluva sogovornikot da pocne so demagogii..odma fo sece
Kamo sreka da gi imase poveke ko nego |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |