![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 1402> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e da vo pravo si....a Diogen i ne go citam mnogu....nekako premnogu "filozofira" pravi nesto da bide vo "centar na vnimanie" ali slabo mu odi kako sto gledam |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Сакам да кажам дека денес многу ама баш многу би сакала да бидам со другрками
![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pisuvam na google " zbunet " , a tamu pun zbuneti...ke gi tuzam za povreda na avtorsko pravo...sve piraterija , bre...
Изменето од la fille - 04.Март.2008 во 11:37 |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
SI DOAGAM SAMO VO MKD
![]() ![]() ![]() |
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
deka sum neizmerno srekna!ima nekolku pricini...ali poslatko mi e da si gi cuvam za sebe |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
дека не треба,...... али ајде
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Milan - Arsenal 1-1
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
sAKAM DA VI KAZAM EDNA PESNA STO DENES MI PADNA VO RACE..I ZA MOMENT SIVIOT BOLNICKI HODNIK GO ISPOLNI SO SVETLINA I OPTIMIZAM.SE VIKA "Sto preko puta mene"
Ona sjedi sto puta preko mene i smješi mi se ili mi se smije ta djevojka sa očima koje pripisujem toplini detinjstva ona pije pivo i dražesno cijuče beštija mala promukla od prošle noći nemarno crnilo topi joj se s oka uplašena sipa drhtulja pogana ona se pridiže i naginje preko šanka odveć smiono otpuhuje kolutove dima ona je parna lokomotiva tračnice su naši ukršteni pogledi htio bih je tu pred svima lijeva oko vrata desna oko pasa volio bih miris vazelina na njenim usnama i uopće volio bih ona miriše na ko junferica a znam da to nije već smo se jednom jebali na nekoj kamenoj plaži pokazivala je tragove na leđima ona je beštija koja voli polako poslije se kikoće i kaže da sam najbolji mora da joj se dopadam već treći put oblizuje usne palaca jezikom pa šapuće nešto mladiću do sebe slomiću joj kičmu slijedeći put na plaži izabrat ću najoštrije kamenje k*rvica mala ona to dobro zna ona je slatka beštija neman mora sipa drhtulja ona u stvari uopće ne postoji ona je noćas utvara i dok ispisujem ove riječi zabrinuto na kraju dodajem i ovo: pogađa li ova djevojka sto preko puta mene ijednu od mojih nemirnih misli i smiješi li se ili mi se smije |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам,..... УААА МИЛАН
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
На човек можеш со сила да му земеш, ама не можеш со сила да му дадеш. Изменето од james dean - 26.Јуни.2008 во 23:21 |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
sakam da kazam, se nadevam deka se ke odi spored planot...
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
колку не сте во право ![]() МИЛАН - АРСЕНАЛ 0-2 ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
јеееееееееееееееееееее си ја најдов песнатаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |