IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е попаметен? Мажите или жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е попаметен? Мажите или жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 28>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 15:29
Govori Fata Muji:Mujo bodi!
Mujo:bodem fato,bodem!
Ma ne tupane bodi mi skini.
............................................................
Sjedi crnogorac ispod stabla i viće ženo imaš li protuotrov za zmije.Imam pa nije vrag da te zmija ugrizla.Nije al'evo je ide.
................................................................................................................

Išao je 3. razred na izlet. Bus stao, da malo djeca uzmu zraka. Malo kasnije, učiteljica gleda, kamo sva djeca gledaju i vidi ona kako se dvoje ljudi jebu na mostu. Dođe ona djeci:
- Pogledajte djeco, kakve prekrasne šume i livade!
Al djeca nju ne jebu ni pol posto. Ona na to poludi i ode do mosta i iznenadi se, vidi kako Mujo jebe Hasu te dođe do njih.
- Mujo, pa što radiš!?
- Pa dajem Hasi umjetno disanje.
- Pa Mujo, to se radi s usta na usta!
- Pa da, znam, tako je sve to i počelo.

..............................................................................................................
Mujo se napalio na sekretaricu na poslu, ali je ova imala momka. Jednog dana reče njoj Mujo:
- Dat ću ti 3.000 KM ako mi daš da te...
- Nema šanse! - odgovori ona.
- Bit ću brz. Bacit ću novce na pod. Ti se sagneš i ja ću biti gotov dok ih ti podigneš.
- Hmmm... moram pitat momka.
Zovne ona momka, a on joj kaže:
- Pitaj ga za 5000 KM i pokupi brzo novce. Tako on neće stići ni hlače skinuti.
Sat vremena kasnije, momka zove sekretaricu:
- Šta je bilo?
- Gad mi je platio u kovanicama!!

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 15:32
Seru medo i zeko u šumi i medo pita zeku:
- Je li zeko, hvata li ti se govno za dlaku dok sereš?
- Ne.

I medo uzme zeku i njime obriše dupe.

..............................................................................................

Kaže Mujo Hasi:
- Haso, našao sam banku kojoj ne trebaju žiranti da bi ti odobrili kredit!
Na to će Haso:
- E jebo te taj kredit kad ga moraš sam vraćati.

Кон врв
S.T.A.L.K.E.R. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај S.T.A.L.K.E.R. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 20:46
zosto sekogas zenite se tie koi ja otvaraat temava za toa koj e popameten,mazite ili zenite?najverovatno poradi toa sto nemozat da se soocat so vistinata i baraat vakvi ocajnicki temi da se utesat
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 21:25
Eve edna misla shto neodamna ja procitav: "Bog im dal lukav um na zenite za da mozat da pravat intrigi i spletki i na toj nacin da ja pobedat zlobnata, losha priroda na mazite" Kolku e vistina procenete sami.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 23:25
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Eve edna misla shto neodamna ja procitav: "Bog im dal lukav um na zenite za da mozat da pravat intrigi i spletki i na toj nacin da ja pobedat zlobnata, losha priroda na mazite" Kolku e vistina procenete sami.
аплаузаплаузаплауз
apce
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 11:31
obicno mazite se popametni vo domenot na prirodata, a zenite se popametni vo domenot na masko-zenskite odnosi.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:17
Originally posted by apce apce напиша:

аплаузаплаузаплауз

...nema veze...ne e tachno...zasho da e kao sho treba zenata i bog bi imal edna, im dal zena za seks i za po doma da raboti...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:19
Originally posted by apce apce напиша:

aaa,znaci tebe poveke te boli koga ke te bapnat u megunozjeплазењеплазењеплазењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

...jazikot...???...ahahahahhaaaaaголема%20насмевка
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 21:48
Заедно се попаметни.намигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
maja069 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Март.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja069 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 20:23
PA SEA....ZENITE ne go kazuvam ova deka sum zensko go kazuvam deka samo zena moze da napravi edno masko da potklekne na toa taa sto saka:)
Inace kako i da e eden bez drug ne mozeme:) Jas sum avtorot na mojot zivot no seta sto pisuvam so penkalo i ne mozam da si gi popravam moite greski.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 23:22
Originally posted by apce

Originally posted by mamamd

аплаузаплаузаплауз

...nema veze...ne e tachno...zasho da e kao sho treba zenata i bog bi imal edna, im dal zena za seks i za po doma da raboti...плазење
---------------------------------------------------------------------------------------------
teshko si na mazot shto ke ceka gospod da mu dade zena...ili zena shto ke ceka mazot da ja bira...ne dzabe zenata ja vikaat...macka so devet zivoti...kako da ja frlish na grb paga...kaj se culo zena da potpishe kapitulacija...niz istorijata samo mazi bile potpisnici na kapitulacii...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 18:59

Originally posted by apce

Originally posted by mamamd

аплаузаплаузаплауз

---------------------------------------------------------------------------------------------
teshko si na mazot shto ke ceka gospod da mu dade zena...ili zena shto ke ceka mazot da ja bira...ne dzabe zenata ja vikaat...macka so devet zivoti...kako da ja frlish na grb paga...kaj se culo zena da potpishe kapitulacija...niz istorijata samo mazi bile potpisnici na kapitulacii...

...gi izvrte stvarite sve na opachki...od bog stigna do kapitulacija na mazite...eve ti ushe ednashka toa sho ja sakav da go razberesh...

"ako zenata bila dobra i pametna i bog bi ja imal", a sea sho ne naprail nas bog da ne drkame cel zivot-toa e druga pricha...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 00:44
Eve ko je pametniji :

Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Asterix Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 01:15
navidum zenite zosto mu popustame ama ako nie trgneme vo akcija ne ke znaat kade se naogjaat
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.