|
Образованието и жената во исламот |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram za odgovorot Aisha.
Se nadevam deka ova ne e eden od tvoite posledni postovi! Jas lichno veruvam deka ne samo shto imame obvrska da se obrazuvame samite sebe si, tuku imame obvrska i da im pomagame na drugite da se obrazuvaat. Zatoa bi bilo mnogu dobro za site nas ako ostanesh na forumov i prodolzhish da doprinesuvash vo diskusiite so svoeto znaenje i so jasnite i tochni komentari. Imash odlichni poznavanja i bi bilo golema shteta za site nas ako ne prodolzhish da pishuvash. Se nadevam na ushte mnogu dobri diskusii. So pochit, Zidarski |
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na site ni e milo!!!
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opasen si Daija
|
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sega
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |