|
Албанците заштитени со закон! |
Внеси реплика | страница <12345 45> |
Автор | ||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da ti kazam stvarno Albancite se/ste zastiteni vidovi... eve pogledni samo...ova ne go pravi sekoj vo svetot!!! http://myhost1.micklemuckle.0lx.net/ Treba da ve stavat vo rezervati, zosto ste zastiteni vidovi |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa normalno deka se zastiteni koga se orli se srecavaat dve vrapcinja nad titograd ( podgorica) i ednoto mu veli na drugoto " dje si sokole "
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zastiteni se znaes na zapad domasnite milenicinja mnogu se zastiteni naprimer kaj smees da ritnes kuce vo germanija?? |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ja sum orl ti sto si Gojtan na ventilatorot ?
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
orl hahahahaaaa Gojtan
ccccccc e moj sokole |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA se razbira toj naj ORL vo zname e nas simbol od sekogas i nema da se menuva sekoj den
kako kolekcija na D&G zima drugo zname leto drugo i taka i taka
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e moj sokole se nadevam deka D&G ce ve priznaat i ce vi sosijat edno golemo zname so vasiot ORL (otorinolaringologija)posto samo za tamu ste |
||
Give me your secrets
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto ne mi odgovoris na prasanjata sto ti gi postaviv na strana 2? Tolku li ti e tesko barem za moment da bides covek. |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plukni mu se na zakonot.
Ako nie sme edinstveni kje vidish shto kje gi snajde. Samo imame 90% prodadeni dushi. Chitaj denes vo VECHER, SAvo Kocarev kje gi brani vratenite id HAG, i kje dokaze deka Zakonot za Amnestija vazji i za niv. Pa ne Grchkata i Americhkata Ambasada, treba negovata kukja da se kamenuva. Od predavnocite nie stradame. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Epirot
Сениор Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Предметите се вратени,ама кој е тој што ке ги отвори?????? КОЈ???? Тек тогаш ке се изолира Макхедонија Тотално и богами ке се дестабилизира и потоа нема повеќе да има Охридски договор тогаш ке има само ПОДЕЛБА!!!!!!!
|
||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ако, сите македонци чекаат да има втора епизода....само што сега таа епизода ќе биде различна, нема НАТО да ви го штити гзенцето... Ќе веете по вторпат гаќи кога ќе се предавате....... Ќе нема повеќе американски автобуси да ве вадат од дупките и да ве пренесуваат на Косово... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo toa znaete zakani, i nisto drugo. Ama ne zaboravaj gi iskoristivte site djokeri ,amerika i evropa ne se veke zad vas. |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..А едвај чекам да се прават предвремени избори.... Кога ќе ги имаат мнозинските седишта во парламентот македонци, тогаш ќе нема потреба од к*ртон партии како што се ДПА,НСДП...и.т.н. Изменето од Vladimir88 - 01.Март.2008 во 10:57 |
||
Epirot
Сениор Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Првата епизода беше тактиката на УЧК само одбрана,а во втората епизода(ако ја има)тогаш ке има и напади ама не само во Тетово или Кумановско туку ке бидете протерани од каде сте дојдени во Илирскиот полуостров.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
||
Внеси реплика | страница <12345 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |