|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 243244245246247 1402> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa, koa se setas gola vaka, pa kisnes vo kada so saati, a vodata ti se oladila ... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глуп ден,.......
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djordje Balasevic - StarimJutro me zatice samog, kao skoljka u pesku...Svu noc su senke na zidu skicirale fresku... Trazio sam jedan stih, skoro da ga osetih, al' mi je iz ruku nestao. Protura se novi dan, al' taj trik je providan, Samo da bi prosli prestao... Jutro me zatice u pravom haosu tema... U mojim strofama lagani raspad sistema... Al' u tajnim vezama s nekim davnim brezama, ponovo se pesma primice Zasad nema imena, samo bluza svilena, Kako mi iz ruku izmice... Zaboravljam imena, samo liuca ostaju, U prolazu ljude otkrivam kroz sifre... Dovraga, sve mi to govori da starim... Zaboravljam dosadne cifre. Zaboravljam imena malih bircuza uz put I curica, sto su uvek dobre bile. Neke bistrine se nepovratno mute Ali nikad dodir svile... Jutro me zatice opet u smisljenju bekstva... Cim malo usporim stignu me davna prokletstva... To su samo momenti, losim vetrom doneti, to su samo male vecnosti... To su samo godine kad se covek otkine, Kao od one gorke tecnosti. Zaboravljam... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam bev na teatar vecherva, PREKRAAASNO si pominav, shtipskiot teatar ushte ednash se dokaza deka e ODLICHEN vaka ne sum se smeela odamna obozavam teatar
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам реагирај ајкју |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a?
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu me razocara edna licnost tazno
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZIVOTNI
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......!!!!! ..........
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SE SOMNEVAM VO TVOJOT IZBOR NO WAY OR NEVER
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако си ќутиме, државата мајчето ќени го расплаче.
Народе освестисе. Ни во турско олку арач немало. И во турско народот живеел подобро. Затоа памет у глава. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4etvrtok!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
harp13
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka se e pok*rcano od situacijava vo zemjava
|
|
Внеси реплика | страница <1 243244245246247 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |