![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 213> |
Автор | |||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Дете, НЕ ТРЕСКАЈ ЈАЈЦА. Да, додека такоти си игаше во пепелта јас учествува на многу ЈУ- работни акции. Градев и автопат БРАТСТВО ЕДИНСТВО и хидро централи и многу други работи кои тогаш хумано се градеа, за да тојот татко криминогено денес ,,стекне,, свој имот. А ти колошарски се расфрлуваш. Парвев многу работи а можеби сум ......и ............некои други работи во врска со биологијата и анатомијата. Затоа макајси од пред себе. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
||
Ako ima pleme koe izleguva so drzava toa si ti i ja be bratce posto nie sme kopile drzava a za kosovarite koi imat svoja istorija poveke od 2000 godini so nivni predci i koj znaat koj se i go branaat svojot identitet ti ja i site ostanati imame problemi so naseto poteklo pa taka da nekoj vikame staromakedonci nekoj slavomakedonci. Kazi mi ti kako junostalgicar kako se cuvstvuvas?(osecas predpostavuvam poveke sakas vaka) |
|||
![]() |
|||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
||
Kosovo Drzava? hahahhahahaha,samo koga ke im go vidam znameto(koe e po terkot vazal na EU) ke bide razvioreno pred zgradata na ON ![]() Dotogas....ubavo sonuvajte ![]() |
|||
![]() |
|||
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
||
Ne bidi smesen oni ja sredija svojata rabota no nie sto imame dali se sekavas deka pred ventilatorot imase drugo zname kaj tie toa zname? |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
![]() ![]() ![]() МАЛКУ УТРЕ, а повеќе од сигурно никад ќе се вее замето шиптарско.............. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ууууууууу, вејало ти се над глава. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Mi se veelo i mi se vee ama naverojatno i ke se vee zatoa nemoj da izigravas golem patriot posto si mlad ocigledno. |
|||
![]() |
|||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
koj e mlad?orlov?!
![]() |
|||
You live only ONCE!
|
|||
![]() |
|||
||
Da be taka mi deluva po muabetot a zabi ne znam dali ima. |
|||
![]() |
|||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
||
Neonic,ne bidi tolku siguren.Vcera udarna vest na bosanski vesti bese deka pred sedisteto na ON kade sto se site onie banderi na koi se veat znaminjata na zemjite clenki,misteriozno se pojavila dupka !! Dupka de.Tamu trebale da stavat uste edna bandera na koja ke se vee znameto na edna nova clenka.Mnogu zemji se vo igra da ja grabnat dupkata,ama bosanskite novinari dosle do informacija deka dupkata bila za kosovskoto zname.Aj da kazale deka tie dupkite gi kopaat kosovarskite ilegalci za nadnica pa i da razberam nekako,ama za kosovskoto zname de ![]() ![]() ![]() Mislam kade so toj pamet.Zarem ic sram nema toj spikerot koga tropa takvi gluposti,pa ne cini taka, aj moze toj ima plitka materica pa i ne mu sece crpkata kako sto treba,ama biva li narod so takvi gluposti da se laze ??!! ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
kopileto sto pred nekoj den stana polnoletno (Kosovo)...voopsto ne vredi ni da go spomnuvame ovde...daj da ne ja unistuvame temava..psvetena na edna prekrasna zemja...JUGOSLAVIJA
![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
ZA TATKOVINATA SO TITO NAPRED!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODA!!! pozdrav drugarke marija 1000...prijaten den |
|||
![]() |
|||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
||
Нападиве на НЕКРОФИЛИЈА стварно биле опасни...посебно ако се јавуваат кај некои овдеприсутни членови ..посебно после две и повеќе децении?? ![]() ![]() |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |