IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 213>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 23:56
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Svoite lichni problemi nikoj n ti dal za pravo da gi iznesuvash na forumot. Ova ne e centar za poplaki.

si vikam skoro polnok e..ne mozam da slusnam nesto poglupavo...i g-dinot Orlov morase da me demantira...koj zboruva za licni poblemi...g-dine Orlov...Forum e star lat.zbor...a sto oznacuva ke si pobarasa na net,tolku verojatno te biva....BTW,i u vtoriot del ne si u pravo....OVA E CENTAR ZA POPLAKI...samo jas ne go koristev...ili iskoristiv na toj nacin,samo zboruvav za edni poubavi vreminja na koi ti nikogas nema da bides svedok.....A da sakav da go iskoristam bash za poplaki,mozebi ke kenkjkav za tatko mi koj 4 dena se bori u koma na interna kardiohirurgija....covek koj Makedonija ja branel i na 13 god. zaedno so Cento vo Idrizovo ...i na 16 god na Goli Otok....Sto pravese togas tatko ti...ja gradese prugata Brcko-Banovijki?....i molim te nemas mentalen kapacitet da se nosis so mene zatoa skini mi se s`k*rca koga nemas dozvola za planinarenje

Дете,
НЕ ТРЕСКАЈ ЈАЈЦА.
Да, додека такоти си игаше во пепелта јас учествува на многу ЈУ- работни акции.
Градев и автопат БРАТСТВО ЕДИНСТВО и хидро централи и многу други работи кои тогаш хумано се градеа, за да тојот татко криминогено денес ,,стекне,, свој имот.
А ти колошарски се расфрлуваш.
Парвев многу работи а можеби сум ......и ............некои други работи во врска со биологијата и анатомијата.
Затоа макајси од пред себе.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 23:59

....onie so prosecen IQ me svatija...sekoe pleme crta granica...sekoe pleme saka svoja stranica vo istorijata.....a se znae koe kopile pred nekolku dena stana pollnoletno -Kosovo...a plemeto...se podrazbira плазење

Ako ima pleme koe izleguva so drzava toa si ti i ja be bratce posto nie sme kopile drzava a za kosovarite koi imat svoja istorija poveke od 2000 godini so nivni predci i koj znaat koj se i go branaat svojot identitet ti ja i site ostanati imame problemi so naseto poteklo pa taka da nekoj vikame staromakedonci nekoj slavomakedonci. Kazi mi ti kako junostalgicar kako se cuvstvuvas?(osecas predpostavuvam poveke sakas vaka)
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:04
Originally posted by BUGS BUGS напиша:

....onie so prosecen IQ me svatija...sekoe pleme crta granica...sekoe pleme saka svoja stranica vo istorijata.....a se znae koe kopile pred nekolku dena stana pollnoletno -Kosovo...a plemeto...se podrazbira плазење

Ako ima pleme koe izleguva so drzava toa si ti i ja be bratce posto nie sme kopile drzava a za kosovarite koi imat svoja istorija poveke od 2000 godini so nivni predci i koj znaat koj se i go branaat svojot identitet ti ja i site ostanati imame problemi so naseto poteklo pa taka da nekoj vikame staromakedonci nekoj slavomakedonci. Kazi mi ti kako junostalgicar kako se cuvstvuvas?(osecas predpostavuvam poveke sakas vaka)

Kosovo Drzava? hahahhahahaha,samo koga ke im go vidam znameto(koe e po terkot vazal na EU)  ke bide razvioreno pred zgradata na ON намигнување
 Dotogas....ubavo sonuvajteголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:07
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Kosovo Drzava? hahahhahahaha,samo koga ke im go vidam znameto(koe e po terkot vazal na EU)  ke bide razvioreno pred zgradata na ON намигнување Dotogas....ubavo sonuvajteголемо%20гушкање

Ne bidi smesen oni ja sredija svojata rabota no nie sto imame dali se sekavas deka pred ventilatorot imase drugo zname kaj tie toa zname?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:13
        намигнување
        намигнување
        намигнување

МАЛКУ УТРЕ, а повеќе од сигурно никад ќе се вее замето шиптарско..............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:23

намигнување          намигнување        намигнувањеМАЛКУ УТРЕ, а повеќе од сигурно никад ќе се вее замето шиптарско..............

Se vee veke vo Makedonija (etnickoto albansko zname) pa vo Albanija,Kosovo pa naskoro Kosovskoto moze ke go vidis kaj nas.

Ууууууууу, вејало ти се над глава.намигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:31

намигнување          намигнување        намигнувањеМАЛКУ УТРЕ, а повеќе од сигурно никад ќе се вее замето шиптарско..............

Se vee veke vo Makedonija (etnickoto albansko zname) pa vo Albanija,Kosovo pa naskoro Kosovskoto moze ke go vidis kaj nas.
Ууууууууу, вејало ти се над глава.намигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнувањенамигнување

Mi se veelo i mi se vee ama naverojatno i ke se vee zatoa nemoj da izigravas golem patriot posto si mlad ocigledno.
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:33
koj e mlad?orlov?!смеење
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:36
Originally posted by bond....james b bond....james b напиша:

koj e mlad?orlov?!смеење

Da be taka mi deluva po muabetot a zabi ne znam dali ima.
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 11:34
Originally posted by Neonic Neonic напиша:

Kosovo Drzava? hahahhahahaha,samo koga ke im go vidam znameto(koe e po terkot vazal na EU) ke bide razvioreno pred zgradata na ON намигнување Dotogas....ubavo sonuvajteголемо%20гушкање

Neonic,ne bidi tolku siguren.Vcera udarna vest na bosanski vesti bese deka pred sedisteto na ON kade sto se site onie banderi na koi se veat znaminjata na zemjite clenki,misteriozno se pojavila dupka !! Dupka de.Tamu trebale da stavat uste edna bandera na koja ke se vee znameto na edna nova clenka.Mnogu zemji se vo igra da ja grabnat dupkata,ama bosanskite novinari dosle do informacija deka dupkata bila za kosovskoto zname.Aj da kazale deka tie dupkite gi kopaat kosovarskite ilegalci za nadnica pa i da razberam nekako,ama za kosovskoto zname de
Mislam kade so toj pamet.Zarem ic sram nema toj spikerot koga tropa takvi gluposti,pa ne cini taka, aj moze toj ima plitka materica pa i ne mu sece crpkata kako sto treba,ama biva li narod so takvi gluposti da se laze ??!! I posle aj neka dojde nekoj i neka proba da me demantira deka nema vistina vo onie vicoine za bosancerosite i nivnite tvrdi timbi.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 10:56
kopileto sto pred nekoj den stana polnoletno (Kosovo)...voopsto ne vredi ni da go spomnuvame ovde...daj da ne ja unistuvame temava..psvetena na edna prekrasna zemja...JUGOSLAVIJA големо%20гушкање
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:09
големо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:25
ZA TATKOVINATA SO TITO NAPRED!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODA!!!
pozdrav drugarke marija 1000...prijaten den
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 14:09

ZA TATKOVINATA SO TITO NAPRED!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODA!!!
pozdrav drugarke marija 1000...prijaten den

Нападиве на НЕКРОФИЛИЈА  стварно биле опасни...посебно ако се јавуваат кај некои овдеприсутни членови ..посебно после две и повеќе децении??
изненадувањенамигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.