![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 1402> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UTRE KE ODAM NA TEATAR JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]() |
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Imav prijatna i ispolneta
vecer fala na sogovornikot ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.................АЈ ВИКНЕТЕ ЈА КУМАТА ...НЕКА СЕ КОНЕКТИРА....ТРЕБА ДА ЧАСТИ..................
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
treba da odam da ucam
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
bas ubav sovet si dade a jas treba da go primenam ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
SE VRATIV
![]() |
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
дека ми се свиѓа аватарот на гирл
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
и јас сакам да го кажам истото,... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
дека знаев дека ке го потврди тоа бисерна
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам дека одам да се бањам и после да спијам,... па сакам да кажам дека се читаме утре....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
сакам да кажам добра ноќ на бисерна
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
CAO BISERNA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
дека мачката кога виде дека не одам на работа посебно се изнагушка со мене и цел ден ме чуваше......и сега еве ја кај мене во скут
Изменето од blueprayer - 26.Февруари.2008 во 20:29 |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |