|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 240> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Никола Груевски во познат локал, седнува со своите телохранители на едно од сепарињата, доаѓа келнерот и ги прашува што ќе се напијат. Премиерот му вика : Ти седни те молам.. Келнерчево си седнува, а телохранителите го стануваат и му викаат: Три средни идиоте!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те молам прати ми твоја слика, во атласот ги внесувам природните катастрофи.
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перо му се јавува на Игор и му вика:
П: Абе со две женски сум на Водно доаѓај одма, те чекам кај втората платформа. И: Добро, добро доаѓам одма, чекај ме. - И се среќаваат горе и Игор го гледа Перо се вртка сам наоколу. И: И кај се сега? П: Ене ги во колата. И: А убави ли се? П: Па напиј се малце ракија и убави се тогаш. - Иде Игор да ги види и гледа и се враќа кај Перо: И: Ти будала да не си бе? Па кај можам јас толку ракија да испијам.
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек влегува во ресторан и прашува:
- Што може кај вас најбрзо да се добие? - Само сметката господине. |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја однел дечкото, девојка си Кумановка
во кинески ресторан и ја прашал
сакаш да јадеш суши...
неќу, ќе једем суста...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo maaaaaaaa, nejkam ja baba...
- e dobro de sine, stavi ja na krajo od chinijata i jadi go drugoto... |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И се јавил дечкото на девојката и и рекол...
Избањај се, облечи се и доаѓај кај мене, нема никој.... Девојката го послушала, се избањала, се облекла, отишла кај него и СТВАРНО КАЈ НЕГО ДОМА НЕМАЛО НИКОЈ... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Тато! Ај бе да го убиеме дедо!
- Чекај сине, имаме пола од тетка ти у фрижидер... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што се добива ако лепрозен падне во базен.
- ШумеЧа ТАБЛЕТА. |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На некој човек (гарант студент бил) му се накотиле ептен многу лебарки во станот.
Пробал батката да ги тепа, да ги брка, да ги прска со пипсови... ништо, ефект нема. Се консултирал со друштвото, барал чаре, и некој му рекол: - Абе тие идат само по храна и по прљавштина, земи зачисти малку по дома, а кога ќе легнеш навечер, демек дур спиеш, почни да кукаш како немаш за јадење, ќе те чујат они дека немаш, и ќе си заминат... Му се чинело чудно ова на баткава, ама си рекол Ај да пробам, што му знаеш... Првата вечер легнал, па кога почнал да мумла, да кука, да плаче во сон... Ништо. Ниту една лебарка помалку. Си рекол Ај, ваљда не фаќа од првпат. Повторил истото и втората вечер. Пак ништо. Третата вечер, само што почнал да кука, слуша некој го вика... Отвора очи, што ќе види, СИТЕ лебарки се собрале околу него на креветот. - СТАНИ БЕ АЈВАН, ТИ НОСИМЕ ДА ЈАДЕШ |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- како разликуваш колешка од колега на ЕТФ? - Таа има розе дигитрон... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува една госпоѓа во бутик, и ја прашува продавачката, инаку плавуша:
- Извинете, дали може да го пробам оној фустан во излогот? - Е, нема да може, ќе мора да ја пробате во гардероба |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошла на Цветко таштата на гости, па Цветко ја прашува:
- Бабо, колку време планираш да останеш? - Па додека не ви досадам. - Ауу, зошто толку кратко |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БЛИЗНАЦИ - сарадан чоџук
ГРУПЕН СЕКС - буљук фукара БИНГО - ќелепур к’смет РАСПУШТЕНИЦА - сиктер ан’ма ПРЕМИЕР - далаверџи чауш МИНИСТЕР - резил чауш ПРАТЕНИК - орта калпазан АМБАСАДОР - џенем суртук САКСОФОН - тенеќе зурла ВОЈСКА - чифте сурија БРАК - ујгун јарем ВЕСНИК - абер јазија ФАРМЕРКИ - ѕевгар ѕиври ЦАРИНИК - арач намќор СТЕЧАЕЦ - ептен борчлија АЛАДИНОВА ЛАМБА - ѓурулти бардак ПАДОБРАНЕЦ - чад’р будала ОГЛЕДАЛО - карши сурат ЛИМЕНКА ПИВО - тенеќе бира СЕПАРЕ - башка лезет ТЕЛЕФОН - абер гајтан МОБИЛЕН - џенем абер јок гајтан ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ - алтан биљбиљ БРЗА ПОМОШ - турбо еким РАДИО - ѓурулти кути ТЕЛЕВИЗОР - сурат кути ПОВРАТЕН БИЛЕТ - пишман карта БРЗАТА ПТИЦА ИТРИЦА - турбо биљбиљ ептен к*рназ КОЈОТОТ - ем баксуз ем абдал АНАНАС - машала шишарка ЛЕКАР-СТАЖИСТ - аџами еким ДЕТСКА СОБА - чоџук одаја ШВАЛЕРКА - јабанџи мерак анама СОПРУГА - дибидуз баксуз СОПРУГ - тапија абдал |
|
Внеси реплика | страница <1 7374757677 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |