|
Кој е попаметен? Мажите или жените |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 28> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена ми е поумна од мене. Ако не беше таква немаше да ја земам. Што ќе ми се двајца глупави во куќата!?
забележано на 01.04.2000 година. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za tebe majstorce sto si priznavas................pa i tuka na forumot..............sekoja cest.............
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se raduvaj prerano,...toj si misli samo na,............... negovata zena,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majstorce bi trebalo da znaeme kolkav e koeficientot na tvojata inelegencija, za da moze posle da procenime za zena ti dali e pametna...
osven toa ne bidi zadovolen od pofalbite na bibice zasto ona so toa te pravi uste pogolema budala... btw treba da si go podrzuvas polot, no toa ne zanci deka ima potreba da se navreduva sprotivniot |
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
procitaj mi od usni....apsurdosti nevideni...eden i ednstven fakt e deka ednite bez drugite ne mozat, a seto ostanato se gluposti
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заедно се под еднакво паметни.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас како филмаџијка
си имам една теорија а таа гласи вака: Збирот на коефициентите на паметноста на двата партнера е константа. Значи најарно ниеден да не биде ептен паметен оти ќе остане премалку за другиот. Изменето од filmadzijka - 02.Март.2008 во 16:09 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazite zatoa so ne se nategat za ova tema
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na krajot....na nekoj kraj de,sepak mislam deka zenite
ke pobedat |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,...eve ,...na primer,..deneska zakluchiv deka stvarno st bike ,...."popametni"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените се попамтни, тоа им е наследен гентски материјал. Жално е што некои од нив не знаат тоа да го искористат. Тоа што женско ќе ти го смести, машко не може ни да го замисли!!
За жени се воделе војни, за жени се пишуваат песни, за жени се пишуваат постови. Паметните жени знаат тоа да го искористат. А и така подобро се снаоѓаат во овој машко шовинистички свет. Замислете како машките би се снашле во еден женски свет. Ќе паднат во тешка депресија! Дефинитивно жените се попаментни! Само некои од нив во едно грешат! Мислат дека само они се паметни! П.С. Којсумјас -е јас сум машко! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e dokaz deka ima i mazi pametni
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka da so ova se soglasuvam
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |