|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 240241242243244 1402> |
Автор | |
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka mi e mnogu dosadno
|
|
Life is beautiful
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој денес ми рече дека ова е жолт форум на кој доаѓаат простаци за да разменуваат вулгарности
и ако сакам „фини работи“ да се селам на друго место. Таман помислив „да идам да се почешљам у неком бољем хотелу“ еве го мајсторче. ...and there was sunshine again. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..deka ne znam kako se vozdrzav vcera
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka na EUROSONG 2008 ke pobede Kalomoira-My secret combination prestavnickata na Greece
epa MOIRA neka ti e so sreka |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега не смеам да помислам а не да кажам.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека времето многу бргу минува
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i kade ti pominuva ?
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моира има нов потпис,....
The Goddes ...... Of Politics лелеле,..... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека некој сега ке ме прави нешто што не сум за себе да си ја одбрани репутацијата која никогаш ја немал.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi luge od tuka, zamo znaat da gi rasipuvaat site mozhni temi!!! nekoi moderatori treba da bidat postrogi
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI GO SKAPA DENOT AJ ODAM PODOBRO DA SI LEGNAM
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam .....ne znaev......i ne ni primetiv ako ne mi kazese ti.......na kogo treba da mu se zablagodaram za titulata.... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека сум уморен и дека сегфа автоматски само пишувам спиејќи пред монитор
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakav da kazam deka nesto ne mi e bas mnogu jasno......no se nadevam ke mi se razjasni ....ako ne denes, utre...ako ne zadutre...ako ne..... da sme zivi i zdravi
|
|
Внеси реплика | страница <1 240241242243244 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |