|
Агресивност |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |||||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ете те уловив ко глушец.Дали ти разликуваш АЈЕТ од СУРА?
Дали ти гледаш што пишуваш? Ајде мие жал да те исмејувам само ќе ти речам да се корегираш во твоите изјави.ИМА РАЗЛИКА ПОМЕЃУ АЈЕТ И СУРА! |
|||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne znael. bitno e da go vrega islamot....
Nivnite spletki se kako mrezata na pajakot, lesno se kine.... |
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не забушавај сега,јасно рече дека во Библијата нема пасуси кои говорат за насилство и убивање.Немој сега да се измотаваш ,греота е,ова не му прилега на човек кој се декларира како интелектуалец.Очигледно по втор пат те ловам,и да ти кажам искрено можам да те ловам до бескрај....бидејќи си многу плиток во познавањето на Библијата....а за Qur,anot не станува збор,за него си тотална АПЛА! И да ти кажам право,не ми си ич интересен.Ефендија не се замара со првачиња. |
|||||
|
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Aj idi soberi gi decata od tvoja mala pa im raskazuvaj prikazni a razlikata pomedji ajet i sura hahahaha pa neli sekoja sura ima ajeti i se gleda deka ne si gi ni pogledanl zasto (najverojatno na pamet gi znaes) se raboti za 164 stihovi namerno ne navedov za da vidam kolku si ti za diskusija. Ne mozes da pobegnes od fakti a fakti se vistina ovie fakti se od vasata vistina od vasata religija za koja Ajsha veli deka e nacin na ziveenje - ubavo i se sl*gam so Ajsha samo znaes li koj zivee ubavo onoj musliman i onoj hristijan koi znaat i umeeat da priznaat deka nitu biblijata a nitu pak k*ranot se sovrseni. Ti ne si takov... |
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Без бламирање.Посочи ми ги 109 сури кои говорат за агресивност и убивање,по име? |
|||||
|
|||||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ej ne si pravi Bajram na pametot...
Nitu eden musliman ne smeta deka Quranot ne e sovrsen... A za Biblijata, ocigledno si ja gledal vcerasnata dijalektika.... |
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не е крај,туку почеток да се анализира нешто кое ја изггубило неговата веродостојност.Насетуваш што сакам да ти кажам. jas nikade nema kazano deka vo biblijata nema nasilstvo tvojata demagogija na stavanje na zborovi vo usta na ludjeto im e poznata na site na forumot inaku za lovenje. Prvin da se dogovorime koj e lovec a koj e loven. Pred samo nekolku dena te fativ kade lazes efnedija lazese za surite gi izmisluvase i kao sto ti rekov idi kazuvaj prikaski na drugi a mene ako sakas da me lovis samo ce se najdes vo tesno a toa e povece od ocigledno dodeka celo vreme jas izleguvam so novi fakti i dokzai tebe te ili nema da dades odogvor ili pak si se fatil za nekolku stihovi od biblijata i so toa probuvas da napravis nesto pa ako mozes da gi farbas tvoite sledbenici mene ne mozes be efndija. Eve ti otvoren povik za lov kade sakas i koga sakas samo da znaes deka ne sum po siten divec a ti si takov zatoa ajde idi setaj malku smiri gi zivcite i teraj si rabota ... |
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Temp. e zeden za muslimanska krv ocigledno...
Odamna ne bil vo IRAQ... |
|||||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Алоооооооооооооооооооооо мајстореееееееееее.овие зборови се твои: Vo biblijata za razlika od k*ranot nikade ne pisuva deka treba da se ubiva. И кој сега лаже,а? Долно суштество си ти Темплариус,да не речам подло,полно со инает.Во твојата заслепеност дури не се читаш НИТУ САМИОТ СЕБЕ СИ! |
|||||
|
|||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Aisha ce go smetam ovaa kako dokaz na tvojata vera i tvoeto veruvanje vo nenansilstvo. Vie mene na ovoj forum me narekovte sekako a sega sum i monstrum...na nieden nacin jas vas ne ve navrediv...kako i da blagodaram...zrelosta za diskusija vi e na nivo..
|
|||||
Give me your secrets
|||||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Sirni pogore sto ti napisav.A za lovot BUJRUM,odberi mesto i oruzje. |
|||||
|
|||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Efendija kako sto rekov tvojata nemoc od konstruktivna diskusija ja iskazuvas so atak vrz licnosta. Ti lazes be efendija i toa mnogu ocigledno sto ocekuvas deka nekoj ce ti poveruva vo napisanoto koga so prethodno napisano sam si se pobivas.Pa moze da ti poveruvaat tvoite baraca i sestri ama nema nikogas da ti poveruva onoj koj navistina veruva vo vistinata i vo toa deka ovaa e forum. Ti blagodaram za navredite...no dobro e koga se od tebe.. |
|||||
Give me your secrets
|||||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A neli toa imase nekade "ZAVRTIGO I DRUGIOT OBRAZ" Ili mozebi se lazam,mozebi ova pravilo bese vo Budizmot.. P.s. Za Renesansata,Vrska nemas,Znaes kaj se Pojavila??? vo Gradot,kaj so ti Odis da Ubivas Luge..BAGDAD,A toj koj go Uredil Bagdad bil HARUN ER RESID.. Za Venecija,so zboris,Idet u Atlanski Okean,Venecija Kopirala od Bagdad.. |
|||||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ti navedob nekoi suri i ajeti koi se od tovjot k*ran gi ima mnogu na broj gi barase ajde sega odgovri ,,, te zezam ne ni ocekuvav da odogvoris a i ako odogovoris ce bide vo tvojot stil na vredjanje i nebulozi e moj efendija. A tvojot povik za lov ... ti rekov ti si mnogu sitna divec...
|
|||||
Give me your secrets
|||||
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |