![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 123> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|
ми текна на еден дел од минатото
|
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ми текна дека може па да заврне снег....и се да подмрзне....и дека ја 100% паѓам .....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
mi tekna na edno mesto kade porano izleguvav...se zapusti...
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
sustinata na zivotot koj sekogas i ne e rozov.........
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.....Maro...MisIcA....babyy.....
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
MKD
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
...форумов
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
на тоа колку знам идиот да бидам
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ми текна на некои глупости од порано
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Mi tekna na momentite koga si ja zaglaviv glavata megju resetkite od terasata
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
mi tekna na vas:)
jas bev mnogu zafatena i me nemase na forum,pozdrav do site,mi nedostasuvate... stom sum poslobodna ke me ima pocesto ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Ми текна дека тешко може да ме изнервира или изигра било кој. Но не е тоа поентата. Поентата е ако тоа се случи, тој кој го направи тоа оди во МКУ при жив час. Одма го внесувам во Матичната Книга на Умрените и нема му прошка ни на прочка.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Vo edno drustvo na intelektualci me prasaa za pobudite za moeto prisastvo megu niv, a jas odgovoriv deka sum tuka za da si fatam zenska...odma se griznav za jazik, ama otide...i koga ono za divno cudo mi se navtrea poveketo zenski i tie denovi mi pominaa vo mnogu zenski druzenja
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |