|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 23456 115> |
Автор | ||
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto? se uste ne si ja otkril?
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se plasam deka ne sekoj izgleda ima svoja smisla na zivotot ne mi izgleda deka e univerzalna da se dade objasnuvanje |
||
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si potpolno se soglasuvam taka edinstveno covek moze da se oddeli od zivotnite-so posebnosta |
||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata Moto mi dade za pravo da odgovoram i vaka:
Smislata na zivotot ni go dava postoenjeto na Verata-Nadezta i Ljubovta!
Sepak i moite decinja za koi imam obvrska da im go pokazam praviot pat na zivotot...pa duri i na smislata na zivotot i naseto postoenje!
|
||
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smislata na zivotot
pojma nemam a mozebi DA NEZHALISH SHTO ZI ZIVEEL? |
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smislata na zivotot-da gledam formula, kako pobeduva kimi. ne sala na strana ljubovta, setanjeto po svetot - zapoznavanje na kulturi, pari... |
||
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смислата на зивотот, е токму тоа да најдеш ///
најголема уметност на зивотот е да знаеш да го зивееш колку во тоа успеваме,толку сме ја пронашле и самата смисла на нашето зивеенје,,,, |
||
drakula
|
||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu jako Drakula!
Samata smisla na zivotot znaci Jas postojam,imam cel i zadaca kon najmilite(decinjata) da gi naucam da postojat!
|
||
|
||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A да ја активираме малку темава
секој од нас си има некоја своја дефиниција за смислата на животот, арно ама има ли некој глобална која важи за сите нас добри луѓе???? |
||
loni
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smislata na zivotot moze mnogu da se zboruva od site sferi na zivotot no na kraj samo na edno se sveduva ,opstani
|
||
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no sense
|
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da meaning of life is to think all da fkin time "what is da meaning of life".........
|
||
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sonuvaj go zivotot tuku zivej go tvoijot son
|
||
was ist los?
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa normalno -- prezivej najdobro sto mozes
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |