![]() |
|
Мажи, дали би се осмелиле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мona Liza,.................. а мене, а јас, кај сум јас во твојата приказна?
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
и јас едвај чекам да дојдам да се видиме мила моја другарке
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() еве за да не не' карат другите и за да не ја уништуваме темата, ке им оставиме место да пишат и тие ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
злато, па те чекам веке 3 години на форумот да ме побараш за жена, и во меѓувреме си најдов љубов - blueprayer ![]() NRGMKD , ела ваму ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
мила јас само што сакав да предложам а што велиш да си го земеме НГРМКД за маж??
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Istovo go napravi eden decko vo Skopje, samo ne bese so padobran tuku so paraglajder. Ete od kaj mu teknalo. ![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Мона убавино моја, ти сакаш на форум да те барам ЈАВНО? Па тоа не е проблем, само пишав јас дека имам замислено нешто многу интересно, авантуристички, за да те побарам........ А blueprayer нема да се лути нели?
![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Епааааааааааа договорено......Само Мона ми е битно што ќе каже, да не почне со сукала накај мене да фрла.......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
супер ти е идејата срцко, мислам дека не би му пречело и нему ![]() еве јас место да ги опуштам маживе на форумот , да почнат да размислуват како да ја побарат нивната идна сопруга , не можев да се воздржам па пред сите те побарав за жена ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
немам ништо против.....со ваква екипа како што сте ти и blueprayer би идела и до месечината ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
мила ама дали ке му се свиѓам јас на нему?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blueprayer..... зашто да не ми се свиѓаш....... Сакам само опен минд персонс да имам у околина...... Не ми е страшно битен изгледот.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
викаш?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Види сеа..........јас не мерам преку убавина, иако е тоа нешто што го остава она најпрвото, она преку кое сакаш да оствариш контакт, но не сум имал проблем да сум со некоја што е не толку убава. Не мора да е убавица, или бомба или што ти ја знам што.... Ако има нешто убаво надвор, а внатре уште поубаво, е тогаш е веќе нешто со кое што би немал проблем.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |