Испечати | Затвори го прозорот

Мажи, дали би се осмелиле...

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12263
Датум на принтање: 28.Јануари.2025 во 21:09
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Мажи, дали би се осмелиле...
Постирано од: Mindy
Наслов: Мажи, дали би се осмелиле...
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:15
..........на  ваков начин да ја  запросите вашата идна сопруга ?

Погреднете го клипот, па заедно ке  коментираме http://www.youtube.com/watch?v=jXINr02caO8 - ВИДЕО

п.с.  За темава ме инспирираше колегата NRGMKD намигнување

-------------

Коментари:
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:24
Losha ideja,... nema potreba od takov pritisok,... pa barem da imase nekoja estetika.

Ja sakam da bide pri cista svest koga ke rece DA. Pred publika i vo krevet ne bi predlozil голема%20насмевка

-------------
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it

Постирано од: mamma
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:42
Americhki finti...kako da te vidatнамигнување
Mozebi izgleda...kao romantichno,no e daleku od toa
Sensei,mi se dopadja odgovorot tvoj...pritisokot e nepozelen
Mene mi izgleda kako dogovorena rabota,a zamislete...reche NE??голема%20насмевка

-------------
http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]

Постирано од: majstorce62
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:57
ZADOCNIV ZA OVOJ VOZ. ZALAM...

-------------
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:00
добро мамичко,  во тој случај ги  замислувам маживе  во оваа ситуација

http://www.youtube.com/watch?v=ZnGPccQsius&feature=related - ВИДЕО2

.....и срекно си живееја љубов

-------------

Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:01

за првото се изрезилил кутриот газење%20од%20смеење ова кај нас го имаше слично со еден играч мислам во ракомет...крадат финти нашиве...голема%20насмевка сепак не ми е битно кај и како ке ме побара ..битно е да се најде некоја будала да ме побара....голема%20насмевка

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:04
blueprayer, љубов моја,  би се  омажила ли за мене ? љубов 

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:06

леле мила вака јавно ме бараш???????????????????црвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење чекај да се соземам....изненадување ДААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!бакнеж големо%20гушкање

-------------

Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:08
Aj neka vi e so srekja!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

-------------
always look on the bright side of the life!

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:09
најмила моја, знаев дека нема да ме одбиеш големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

те  сакам  премногу,  животе  мој бакнежбакнежбакнеж 

п.с. blueprayer, стварно си срцка големо%20гушкање

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:11
ах мила и јас тебе те сакам ......верувај дека јас многу ретко сум во женско друштво...ретко која девојка можам да ја “трпам“ така да ти си една од двете мои другарки.....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:14
црвенеење   фала  душичке , многу ми значи убавото мислење што го имаш за мене големо%20гушкање

blueprayer, ќе те сакам  до  крајот на мојот живот бакнеж  големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:15
и јас тебе срцке големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањечекам да се вратиш во Мк големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

-------------

Постирано од: NRGMKD
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:15
Чекај те бре, требаше да коментирам на темава, а сега испаѓа дека треба да честитам на некои наши членки......... голема%20насмевка
АЈ СО СРЕЌАААААААААА, МЕД И МЛЕКО ДА ВИ ТЕЧЕ, ДА СИ СЕ САКАТЕ И ПОЧИТУВАТЕЕЕЕ (леле како баба ми звучам)

Инаку за првото клипче го жалам дечкото, сепак се посрамоти, ама најголем губитник испадна девојката, зашто типчето сепак ќе испадне победник на крај....
Инаку хммммммммммм, интересна понуда за брак беше со падобранот,
Јас сепак имам смислено нешто друго, малце е поинакво од сите други, но ако имам парички мислам дека е изводливо..... А знам дека ќе биде интересно зашто многу....... ај сеа да не коментирам, ќе речете дека се фалам..... Таа што ќе ја побарам, сигурен сум дека ќе биде ептен пријатно изненадена. намигнувањеголема%20насмевка

-------------
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:17
Мona Liza,..................  а мене, а јас, кај сум јас во твојата приказна? сршено%20срце

-------------
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:19
и јас  едвај чекам да дојдам да се видиме мила  моја другарке големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
големо%20гушкање
еве за да не не' карат  другите и за да не ја уништуваме темата, ке им оставиме место да пишат и тие среќа

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:21
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Мona Liza,..................  а мене, а јас, кај сум јас во твојата приказна? сршено%20срце

злато, па те  чекам веке 3 години на форумот да ме побараш за жена, и во меѓувреме си најдов љубов - blueprayer љубов

NRGMKD , ела ваму големо%20гушкањеголема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:23
мила јас само што сакав да предложам а што велиш да си го земеме НГРМКД за маж?? љубов

-------------

Постирано од: sensei
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

добро мамичко,  во тој случај ги  замислувам маживе  во оваа ситуација

http://www.youtube.com/watch?v=ZnGPccQsius&feature=related - ВИДЕО2

.....и срекно си живееја љубов

Istovo go napravi eden decko vo Skopje, samo ne bese so padobran tuku so paraglajder. Ete od kaj mu teknalo. голема%20насмевка

-------------
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it

Мона убавино моја, ти сакаш на форум да те барам ЈАВНО? Па тоа не е проблем, само пишав јас дека имам замислено нешто многу интересно, авантуристички, за да те побарам........ А blueprayer нема да се лути нели? среќаголемо%20гушкањељубов

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:24

Мона убавино моја, ти сакаш на форум да те барам ЈАВНО? Па тоа не е проблем, само пишав јас дека имам замислено нешто многу интересно, авантуристички, за да те побарам........ А blueprayer нема да се лути нели? среќаголемо%20гушкањељубов
па најди интересен начин и мене побарај ме немам ништо против таман тројка ке бидеме голема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:25
Епааааааааааа договорено......Само Мона ми е битно што ќе каже, да не почне со сукала накај мене да фрла....... намигнувањеголема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:27
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

мила јас само што сакав да предложам а што велиш да си го земеме НГРМКД за маж?? љубов

супер  ти е идејата срцко, мислам дека не  би му пречело и нему голема%20насмевка

еве јас место да ги опуштам маживе на форумот , да почнат да размислуват како да ја побарат нивната идна сопруга ,  не можев да се воздржам па пред сите  те побарав за жена бакнеж   црвенеење

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:30

Епааааааааааа договорено......Само Мона ми е битно што ќе каже, да не почне со сукала накај мене да фрла....... намигнувањеголема%20насмевка

немам ништо против.....со  ваква екипа како што сте ти и blueprayer  би идела и до месечината љубовбакнеж

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:39
мила ама дали ке му се свиѓам јас на нему? тага

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:49
blueprayer..... зашто да не ми се свиѓаш....... Сакам само опен минд персонс да имам у околина...... Не ми е страшно битен изгледот..... намигнување

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:59
викаш? големо%20гушкање

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:14
Види сеа..........јас не мерам преку убавина, иако е тоа нешто што го остава она најпрвото, она преку кое сакаш да оствариш контакт, но не сум имал проблем да сум со некоја што е не толку убава. Не мора да е убавица, или бомба или што ти ја знам што.... Ако има нешто убаво надвор, а внатре уште поубаво, е тогаш е веќе нешто со кое што би немал проблем.

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:16
па ај види прво па речи...голема%20насмевка иначе во право си целосноголемо%20гушкање

-------------

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:22
So merak ovoa zenive kuki da zatvaraat, a pa ovoa mamlazive mislat deka sreka vnele u kuka  смеење

Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:37

Чекај те бре, требаше да коментирам на темава, а сега испаѓа дека треба да честитам на некои наши членки......... голема%20насмевка
АЈ СО СРЕЌАААААААААА, МЕД И МЛЕКО ДА ВИ ТЕЧЕ, ДА СИ СЕ САКАТЕ И ПОЧИТУВАТЕЕЕЕ (леле како баба ми звучам)

Инаку за првото клипче го жалам дечкото, сепак се посрамоти, ама најголем губитник испадна девојката, зашто типчето сепак ќе испадне победник на крај....
Јас сепак имам смислено нешто друго, малце е поинакво од сите други, но ако имам парички мислам дека е изводливо..... А знам дека ќе биде интересно зашто многу....... ај сеа да не коментирам, ќе речете дека се фалам..... Таа што ќе ја побарам, сигурен сум дека ќе биде ептен пријатно изненадена. намигнувањеголема%20насмевка
Зошто ќе испадне победник на крај???збунетостне го сватив овој дел баш
иначе интересен клип

-------------
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:41
Zosto li klip mi asocira na ...

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:47
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

па ај види прво па речи...голема%20насмевка иначе во право си целосноголемо%20гушкање

Ај да видам па ќе речам............ Договоренооооо ?!?!?!? намигнувањеголема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:47
е ај.....голема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:51
Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

иначе интересен клип

Затоа што ако малце подразмислиш девојката ќе биде таа што се посрамоти. И тоа што дури и спикерите на НБА ја презираааа.
Зашто сепак таа највеќе се посрамоти on NATIONAL TELEVISION...А типчето се потрудил и дал колку што може за да испадне најубаво, девојката го отфрли.... А тој ќе си најде друга (јас барем така мислам)..... Милион девојки видоа дека е сега free.....
Е сеа Американци се.... не би биле тоа што се ако не се леви во некои работи.

-------------

Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 18:03
hmmmmmmm.....interesno.....e ovija klipcinjata me stavija vo misla...

-------------
I'm out bcz of pathetic around here

Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 20:21
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

..........на  ваков начин да ја  запросите вашата идна сопруга ?

Погреднете го клипот, па заедно ке  коментираме http://www.youtube.com/watch?v=jXINr02caO8 - ВИДЕО

п.с.  За темава ме инспирираше колегата NRGMKD намигнување
шта да очекујемо из америке , најизвозни гранки им се дебилизмот и оружјето . ништо друго

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 22.Февруари.2008 во 18:00

Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

иначе интересен клип

Затоа што ако малце подразмислиш девојката ќе биде таа што се посрамоти. И тоа што дури и спикерите на НБА ја презираааа.
Зашто сепак таа највеќе се посрамоти on NATIONAL TELEVISION...А типчето се потрудил и дал колку што може за да испадне најубаво, девојката го отфрли.... А тој ќе си најде друга (јас барем така мислам)..... Милион девојки видоа дека е сега free.....
Е сеа Американци се.... не би биле тоа што се ако не се леви во некои работи.

И што сега одма ке се затрчаат сите да го бараат за да ги земе за жени ..ее типичен балкански парадоксален проблем тоа што кај нас врие од убави девојки а мажи статистички има малку дефицитарни се не значи и дека во америка врие од убавици јас мислам дека девојката не видела прилика у него, ок и предложил пред цел стадион па што тоа не значи дека треба да прифати

-------------
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk