Мажи, дали би се осмелиле...
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12263
Датум на принтање: 28.Јануари.2025 во 21:09 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Мажи, дали би се осмелиле...
Постирано од: Mindy
Наслов: Мажи, дали би се осмелиле...
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:15
..........на ваков начин да ја запросите вашата идна сопруга ?
Погреднете го клипот, па заедно ке коментираме http://www.youtube.com/watch?v=jXINr02caO8 - ВИДЕО
п.с. За темава ме инспирираше колегата NRGMKD
-------------
|
Коментари:
Постирано од: sensei
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:24
Losha ideja,... nema potreba od takov pritisok,... pa barem da imase nekoja estetika.
Ja sakam da bide pri cista svest koga ke rece DA. Pred publika i vo krevet ne bi predlozil
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Постирано од: mamma
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:42
Americhki finti...kako da te vidat Mozebi izgleda...kao romantichno,no e daleku od toa Sensei,mi se dopadja odgovorot tvoj...pritisokot e nepozelen Mene mi izgleda kako dogovorena rabota,a zamislete...reche NE??
------------- http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: majstorce62
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 15:57
ZADOCNIV ZA OVOJ VOZ. ZALAM...
------------- БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:00
добро мамичко, во тој случај ги замислувам маживе во оваа ситуација
http://www.youtube.com/watch?v=ZnGPccQsius&feature=related - ВИДЕО2
.....и срекно си живееја
-------------
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:01
за првото се изрезилил кутриот ова кај нас го имаше слично со еден играч мислам во ракомет...крадат финти нашиве... сепак не ми е битно кај и како ке ме побара ..битно е да се најде некоја будала да ме побара....
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:04
blueprayer, љубов моја, би се омажила ли за мене ?
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:06
леле мила вака јавно ме бараш??????????????????? чекај да се соземам.... ДААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:08
Aj neka vi e so srekja!
------------- always look on the bright side of the life!
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:09
најмила моја, знаев дека нема да ме одбиеш
те сакам премногу, животе мој
п.с. blueprayer, стварно си срцка
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:11
ах мила и јас тебе те сакам ......верувај дека јас многу ретко сум во женско друштво...ретко која девојка можам да ја “трпам“ така да ти си една од двете мои другарки.....
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:14
фала душичке , многу ми значи убавото мислење што го имаш за мене
blueprayer, ќе те сакам до крајот на мојот живот
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:15
и јас тебе срцке чекам да се вратиш во Мк
|
Постирано од: NRGMKD
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:15
Чекај те бре, требаше да коментирам на темава, а сега испаѓа дека треба да честитам на некои наши членки......... АЈ СО СРЕЌАААААААААА, МЕД И МЛЕКО ДА ВИ ТЕЧЕ, ДА СИ СЕ САКАТЕ И ПОЧИТУВАТЕЕЕЕ (леле како баба ми звучам)
Инаку за првото клипче го жалам дечкото, сепак се посрамоти, ама најголем губитник испадна девојката, зашто типчето сепак ќе испадне победник на крај.... Инаку хммммммммммм, интересна понуда за брак беше со падобранот, Јас сепак имам смислено нешто друго, малце е поинакво од сите други, но ако имам парички мислам дека е изводливо..... А знам дека ќе биде интересно зашто многу....... ај сеа да не коментирам, ќе речете дека се фалам..... Таа што ќе ја побарам, сигурен сум дека ќе биде ептен пријатно изненадена.
------------- The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:17
Мona Liza,.................. а мене, а јас, кај сум јас во твојата приказна?
------------- The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:19
и јас едвај чекам да дојдам да се видиме мила моја другарке
еве за да не не' карат другите и за да не ја уништуваме темата, ке им оставиме место да пишат и тие
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:21
NRGMKD напиша:
Мona Liza,.................. а мене, а јас, кај сум јас во твојата приказна?
|
злато, па те чекам веке 3 години на форумот да ме побараш за жена, и во меѓувреме си најдов љубов - blueprayer
NRGMKD , ела ваму
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:23
мила јас само што сакав да предложам а што велиш да си го земеме НГРМКД за маж??
|
Постирано од: sensei
Mona Liza напиша:
добро мамичко, во тој случај ги замислувам маживе во оваа ситуација
http://www.youtube.com/watch?v=ZnGPccQsius&feature=related - ВИДЕО2
.....и срекно си живееја
|
Istovo go napravi eden decko vo Skopje, samo ne bese so padobran tuku so paraglajder. Ete od kaj mu teknalo.
------------- Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
Мона убавино моја, ти сакаш на форум да те барам ЈАВНО? Па тоа не е проблем, само пишав јас дека имам замислено нешто многу интересно, авантуристички, за да те побарам........ А blueprayer нема да се лути нели?
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:24
NRGMKD напиша:
Мона убавино моја, ти сакаш на форум да те барам ЈАВНО? Па тоа не е проблем, само пишав јас дека имам замислено нешто многу интересно, авантуристички, за да те побарам........ А blueprayer нема да се лути нели?
| па најди интересен начин и мене побарај ме немам ништо против таман тројка ке бидеме
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:25
Епааааааааааа договорено......Само Мона ми е битно што ќе каже, да не почне со сукала накај мене да фрла.......
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:27
blueprayer напиша:
мила јас само што сакав да предложам а што велиш да си го земеме НГРМКД за маж??
|
супер ти е идејата срцко, мислам дека не би му пречело и нему
еве јас место да ги опуштам маживе на форумот , да почнат да размислуват како да ја побарат нивната идна сопруга , не можев да се воздржам па пред сите те побарав за жена
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:30
NRGMKD напиша:
Епааааааааааа договорено......Само Мона ми е битно што ќе каже, да не почне со сукала накај мене да фрла.......
|
немам ништо против.....со ваква екипа како што сте ти и blueprayer би идела и до месечината
-------------
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:39
мила ама дали ке му се свиѓам јас на нему?
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:49
blueprayer..... зашто да не ми се свиѓаш....... Сакам само опен минд персонс да имам у околина...... Не ми е страшно битен изгледот.....
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 16:59
викаш?
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:14
Види сеа..........јас не мерам преку убавина, иако е тоа нешто што го остава она најпрвото, она преку кое сакаш да оствариш контакт, но не сум имал проблем да сум со некоја што е не толку убава. Не мора да е убавица, или бомба или што ти ја знам што.... Ако има нешто убаво надвор, а внатре уште поубаво, е тогаш е веќе нешто со кое што би немал проблем.
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:16
па ај види прво па речи... иначе во право си целосно
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:22
So merak ovoa zenive kuki da zatvaraat, a pa ovoa mamlazive mislat deka sreka vnele u kuka
|
Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:37
NRGMKD напиша:
Чекај те бре, требаше да коментирам на темава, а сега испаѓа дека треба да честитам на некои наши членки......... АЈ СО СРЕЌАААААААААА, МЕД И МЛЕКО ДА ВИ ТЕЧЕ, ДА СИ СЕ САКАТЕ И ПОЧИТУВАТЕЕЕЕ (леле како баба ми звучам)
Инаку за првото клипче го жалам дечкото, сепак се посрамоти, ама најголем губитник испадна девојката, зашто типчето сепак ќе испадне победник на крај.... Инаку хммммммммммм, интересна понуда за брак беше со падобранот, Јас сепак имам смислено нешто друго, малце е поинакво од сите други, но ако имам парички мислам дека е изводливо..... А знам дека ќе биде интересно зашто многу....... ај сеа да не коментирам, ќе речете дека се фалам..... Таа што ќе ја побарам, сигурен сум дека ќе биде ептен пријатно изненадена.
|
Зошто ќе испадне победник на крај???не го сватив овој дел баш
иначе интересен клип
------------- Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:41
Zosto li klip mi asocira na ...
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:47
blueprayer напиша:
па ај види прво па речи... иначе во право си целосно
|
Ај да видам па ќе речам............ Договоренооооо ?!?!?!?
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:47
е ај.....
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 17:51
Goddes of Chaos напиша:
NRGMKD напиша:
|
иначе интересен клип |
Затоа што ако малце подразмислиш девојката ќе биде таа што се посрамоти. И тоа што дури и спикерите на НБА ја презираааа. Зашто сепак таа највеќе се посрамоти on NATIONAL TELEVISION...А типчето се потрудил и дал колку што може за да испадне најубаво, девојката го отфрли.... А тој ќе си најде друга (јас барем така мислам)..... Милион девојки видоа дека е сега free..... Е сеа Американци се.... не би биле тоа што се ако не се леви во некои работи.
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 18:03
hmmmmmmm.....interesno.....e ovija klipcinjata me stavija vo misla...
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 21.Февруари.2008 во 20:21
Mona Liza напиша:
..........на ваков начин да ја запросите вашата идна сопруга ?
Погреднете го клипот, па заедно ке коментираме http://www.youtube.com/watch?v=jXINr02caO8 - ВИДЕО
п.с. За темава ме инспирираше колегата NRGMKD
|
шта да очекујемо из америке , најизвозни гранки им се дебилизмот и оружјето . ништо друго
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 22.Февруари.2008 во 18:00
NRGMKD напиша:
Goddes of Chaos напиша:
NRGMKD напиша:
|
иначе интересен клип |
Затоа што ако малце подразмислиш девојката ќе биде таа што се посрамоти. И тоа што дури и спикерите на НБА ја презираааа. Зашто сепак таа највеќе се посрамоти on NATIONAL TELEVISION...А типчето се потрудил и дал колку што може за да испадне најубаво, девојката го отфрли.... А тој ќе си најде друга (јас барем така мислам)..... Милион девојки видоа дека е сега free..... Е сеа Американци се.... не би биле тоа што се ако не се леви во некои работи.
|
И што сега одма ке се затрчаат сите да го бараат за да ги земе за жени ..ее типичен балкански парадоксален проблем тоа што кај нас врие од убави девојки а мажи статистички има малку дефицитарни се не значи и дека во америка врие од убавици јас мислам дека девојката не видела прилика у него, ок и предложил пред цел стадион па што тоа не значи дека треба да прифати
------------- Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|