|
Мажи, дали би се осмелиле... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Февруари.2008 во 15:15 |
..........на ваков начин да ја запросите вашата идна сопруга ?
Погреднете го клипот, па заедно ке коментираме ВИДЕО п.с. За темава ме инспирираше колегата NRGMKD |
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Losha ideja,... nema potreba od takov pritisok,... pa barem da imase nekoja estetika.
Ja sakam da bide pri cista svest koga ke rece DA. Pred publika i vo krevet ne bi predlozil |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Americhki finti...kako da te vidat
Mozebi izgleda...kao romantichno,no e daleku od toa Sensei,mi se dopadja odgovorot tvoj...pritisokot e nepozelen Mene mi izgleda kako dogovorena rabota,a zamislete...reche NE?? |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZADOCNIV ZA OVOJ VOZ. ZALAM...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за првото се изрезилил кутриот ова кај нас го имаше слично со еден играч мислам во ракомет...крадат финти нашиве... сепак не ми е битно кај и како ке ме побара ..битно е да се најде некоја будала да ме побара.... Изменето од blueprayer - 21.Февруари.2008 во 16:01 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer, љубов моја, би се омажила ли за мене ?
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле мила вака јавно ме бараш??????????????????? чекај да се соземам.... ДААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! Изменето од blueprayer - 21.Февруари.2008 во 16:06 |
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj neka vi e so srekja!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најмила моја, знаев дека нема да ме одбиеш
те сакам премногу, животе мој п.с. blueprayer, стварно си срцка |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах мила и јас тебе те сакам ......верувај дека јас многу ретко сум во женско друштво...ретко која девојка можам да ја “трпам“ така да ти си една од двете мои другарки.....
Изменето од blueprayer - 21.Февруари.2008 во 16:11 |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала душичке , многу ми значи убавото мислење што го имаш за мене
blueprayer, ќе те сакам до крајот на мојот живот |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас тебе срцке чекам да се вратиш во Мк
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај те бре, требаше да коментирам на темава, а сега испаѓа дека треба да честитам на некои наши членки.........
АЈ СО СРЕЌАААААААААА, МЕД И МЛЕКО ДА ВИ ТЕЧЕ, ДА СИ СЕ САКАТЕ И ПОЧИТУВАТЕЕЕЕ (леле како баба ми звучам) Инаку за првото клипче го жалам дечкото, сепак се посрамоти, ама најголем губитник испадна девојката, зашто типчето сепак ќе испадне победник на крај.... Инаку хммммммммммм, интересна понуда за брак беше со падобранот, Јас сепак имам смислено нешто друго, малце е поинакво од сите други, но ако имам парички мислам дека е изводливо..... А знам дека ќе биде интересно зашто многу....... ај сеа да не коментирам, ќе речете дека се фалам..... Таа што ќе ја побарам, сигурен сум дека ќе биде ептен пријатно изненадена. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |