|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 45678 56> |
Автор | |
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven imeto imame ushte neshto, a toa e istorija postara od 2000 godini.
Samo treba da si ja zachuvame nashata istorija, kultura i nasledstvo koe ni e ostaveno od nash*te predci. |
|
Мало дете
|
|
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa eve pingvinot ti napravi da se setas niz Evropa bez vizi. 2009g kartata vo raka i vozi. |
|
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se nadevame deka taka ce bide, ama uste dolgo vreme ima toa za da se pokaze kako stvarnost
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasaj gi AlbanianGirl, Nikoj, Epirot itn...procitaj im gi postovite kade te narekuvaat Slavomakedonec i potoa odgovori si sam na prasanjeto koe si go postavi... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И горди сме што името е тоа кое го имаме, и никогаш нема да го дадеме.
Некој и име немаат.........се викаат.............никој. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ниедна опција не ми се допаѓа јас сум да им го дадеме на грците одпозади и однапред по една
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само напред и, не свртувај се синко.
Ама и не давај ништо оти тогаш може многу да изгубиш. |
|
|
|
Tourmented Soul
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Independent Republic of Macedonia~!!! LOL
По банана рипублик име од ова не знам дали мозеа да најдет!!! ЛОЛ Се оссеќам ко зител на Централна Африка ЛОЛ Не би коментирал пошо на фашизоиден форум ке бидам оптузен ко контрабандаш, петтоколонаш,педерач, издајник, и шо не... само би запрашал,,,, Кој од вас би се самозапалил за имево на плоштад??? КОЈ е до толку решен да на тој начин ја добијаме биткава?? Ајде мазишта!!! да видам кандидати..јас сум втор... |
|
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej ne si na avganistanski forum! a ako ti e do palenje slobodno |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е: Името е се што имаме, штом е така зошто не се држиме до името него пливаме на страна. Дај да измиаслиме стратегија за да го задржиме. А не само да пливаме барајки сламка. |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ти прави пропаганда! До 20.30 се удиравте во гради и какви не се пароли кажавте, а сега кога ке се погледне анкетава...........која демагогија само ширите, не можам да се изначудам.........просто се срамам, само не знам дали себе си се лажете или пак, така како фајт клуб ви доаѓаат некои теми на подфорумов!!!
|
|
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ke kazes na samozapaluvaneto,molimte!Patriotot |
|
Tourmented Soul
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ве разбрав баш, имат кадидат или има само кандида на форумов!!!ЛОЛ Ке прајме нешо машки или само ке кукаме по форуми, вака не се брани името!!!
Ајде големи македонци и патриоти... Имат или немат маз??? Шта сте се усрали пичкице??? |
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKA VI E NA ZDRAVJE demokratski makedonci(ova namerno so mali bukvi),a gledam nekoi se zaletale i veke pocnale da glasaat...Vi rekov ova e edna mnogu itra stapica na Grcija, ama koga ima ovci vo Makedonija, pa i neka ve strizat.Ako se smeni pasosot ke se smeni i mojot ama ne vo nekoja si kvazi Makedonija,tuku vo pasos od VISTINSKA drzava..ne mi trebaat takvi "Demokratski" "Nezavisni" nazivi na drzavi nalik na Kongo i centralna Afrika....A ke vidite i kolku ke ima napliv na "Makedonci"(veke pocnav terminot da go koristam vo navodnici) koi ke posegnat po Bugarski pasos, barem ke imaat pasos na realna i dostoinstvena drzava, a ne na nekoj si kvazi drzava, i kolonija na interesite na Grcija, so ime po terk na Grcija, i Grcka ekonomija...
Pozdrav do site Demokrati... Од Македонија се бара ново име и во пасошите Македонското раководство допрва ќе го гради ставот за предлогот на Нимиц, кој првично е оценет како „катастрофален“ Соња Крамарска Изменето од Neonic - 21.Февруари.2008 во 03:52 |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |