|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 34567 56> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a eve nesto i za provokatorite i predavnicite koi mu se raduvaat na nesto vakvo mozebi
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najnova vest e deka za makedonskata vlada najprifatlivi bile predlozite za
.......Nezavisna RM i .............Demokratska RM ....aj sega da gi vidime grcite koi sakaat da gi protnat Gorna ili Vardarska |
|||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so vakvi predavnici ce prifati se .. pa ako treba i albanska republika makedonija samo da odat U evropa
|
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne vredat nasite komentari, koga onoj pingvinot od vlada izbira nisto ne se znae.. a cisto se sumnam deka se grizi za stavovite na ludzeto..
|
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ovoj muabet del bese prezentiran vo Washington Times, a del e FAKT (Relaciite na Turcija i Grcija) i e opsto poznat. Ne sum zapoznaen deka Taksistite citaat Statii vo Washington times, ili vo kraen slucaj deka Taxistite duri i gi pisuvaat tie statii. Tolku za tvojata informiranost... Eve PAVLINE, citaj i obrazuvaj ja tvojata Makedonska vzestena glava : http://www.twq.com/02summer/lugar.pdf Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 17:14 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a kozebi i ne bil taxist .. mozebi bil arabadzija ?
|
|||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tvojata Ironija, veke stanuva banalna...krajno apaticno, vo sekoj slucaj.bi te zamolil da ne postedis, i da ja upotrebuvas samo kaj onie, koi ja smetaat za humoristicna..a dotogas, zboruvaj SAMO ako imas nesto pametno da kazuvas... aj eden do tebe |
|||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 17:13 |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лоша работа. Нешто се случува. Ова професор Чадловски би го нарекол ПТСР, а можеби и ФЛЕШ БЕК. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma ne go razocaruvaj covekot ... ti se molam ... mozebi raboti kako Umorist vo nekoja lokalna TV ... TV aracinovo , sipkovica a mozebi i za nekoja kosovska TV .... im cita crna kronika
|
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci Yelow Taxi....http://www.streamline.nl/images/wagenpark/yelow-cab2.jpg ....a jas procitav za meterot ...ajde eedna samo ne znam sto saksase da kazes deka nie ne treba da vleguvame vo NATO zasto toj sojuz ke se raspadenel ....taka ili da ne go menuvame imeto ako sakame da vlezeme vo NATO...e pa ako dobro te razbrav ovoj muabet duri i cigance na ulica moze da ti go kaze, ....a za tebe biraj vo koe Taxi se vozis, za da ne ti go isperat mozokot.... |
|||
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па тоа е причина повеќе за да е опфатен со ПТСР, а можеби и ФЛЕШ БЕК. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izgleda ne se obide ni da ja otvoris statijata za NATO koja ti ja postirav vo mojot prethoden post, no nema vrska, koga ne si gi sogledal rabotite sam, ne sum jas TOJ faktor koj ke ti gi otvori ocite. Ne rekov deka Makedonija ne treba da vleguva vo NATO, samo rekov deka NATO nema da ni gi resi nasite domasni problemi so Albancite, a nema ni da gi resi ni problemite so Makedoncite od Egejska Makedonija. Zatoa Makedonija ne treba po cena na svojot identitet, da vleguva vo NATO.Sto bi izbral ti Pavline? Tvojot Identitet ili NATO clenstvoto?????? Nato moze da ne zastiti samo vo slucaj nekoja zemja koja ne e clenka na NATO ni objavi oficijalno Vojna. A za sprecuvanje terorizam, uste e rano, NATO treba da raste i da se transformira za da gi dostigne tie standardi na efikasnost. Изменето од Neonic - 20.Февруари.2008 во 17:39 |
|||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nie nemame problem so albancite ili ti imas .... daj ajde nema vrska edno so drugo sytvarno ne znam kako ke se izgubi idenitetot koga ostanuva imeto MAkedonija....mojot licen stav e da ne se menuva imeto i toa ne zaradi nasiot identitet (toa e pogresno)tuku zaradi toa sto toa se pravi pod pritisok...a ako sega ne vlezeme vo NATO kriminalot, drogata i prostitucijata od Kosovo cela ke vleze kaj nas...toa e opasnosta...inace ja procitav statijata i toa e edno raz,isluvanje samo nisto povekje ...
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |