|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1234 56> |
Автор | |
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, јас сакам да живеам како човек, да прошетам слободно, да го видам светот, да го видам светот дојден тука, да ја видам земјава како цивилизирана нација, со добра економија, да не ситничам над секој денар. Ако вие не го сакате тоа, слободно одете во Северна Кореа, за вас е само Ким Ил Сунг! Да ви облече фистанце и да му се фрцкате на парада, да му го љубите задникот и да му благодарите што сте изолирани од светот! Важно вие сте горда нација, и силна! Не, вас не ви е потребен никој, самите на себе сте си доволни!
Не фала, јас така не сакам да живеам! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sto cekas .... UTEPAJ SE
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што мајка бараш во Македонија
Оди во Европа.....јас идентитетот не сакам да си го продадеме за неколку фабрики... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema opcija RM zatoa bojkot
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa izlezi od doma,so si se zatvoril doma,ako sakas da vidis svet
a, i reçii na zenati da ti go pokaçi dzeparacot , za da ne sitniçis
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој зборува за менување идентитет? Македонија ќе си остане, само префиксот ќе се смени. Што има тука лошо ајде кажете ми. Како може некој да ти го смени идентитетот ако те вика "Некоја си некаква Македонија"? Зарем нема пак да си Македонија?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problem .. azosto da ne vika nekoja si Makedonija koga nie sme Republika Makedonija ?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ovoj so go pravel kvizot neka prepravi tamu ... ne sme Makeodnija tuku Makedonija oti za toj predlog vece ima 1 glas no ne od mene ... jas bojkotiram
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa izlezi od doma,so si se zatvoril doma,ako sakas da vidis svet
a, i reçii na zenati da ti go pokaçi dzeparacot , za da ne sitniçis
a mislis deka mu davaat dzeparlak ? cccccc . na ovoj voda ne bi mu dal da se napie
|
|
tofu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако си веќе Република Македонија тоа значи дека си НЕКОЈА МАКЕДОНИЈА!
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа тогаш и тебе значи не ти смета и Префиксот Формер Југослав???
Така?? Зошто и во тоа име го има она Републик оф Маседоунија |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш веке кажав, а сега ке се повторам, а се однесува на оние кои што гласале и за оној кој ја поставил темата со оваква анкета, доколку ИМЕТО НИ Е СЕ ШТО ИМАМЕ,, чуму сте гласале и чуму анкета во која воопшто го нема нашето име, Р. МАКЕДОНИЈА? На овој начин ли се брани сопственото име и достоинство, со самопрекрсување!!!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli sum vo pravo ?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
priznaj mi i pokraj toa sto si mi ljuta gledas li koj tuka se grizi za tvojot forum koga tebe te nema ? gledas li ?
|
|
Внеси реплика | страница <1234 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |