![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 824> |
Автор | |
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da si otvorete Shkoli u Bugarija i da nauchete jaziko na Asparuh I Krum:
The language of the Asparukh and Kuber Bulgars A phonetic model of the language of the Asparukh and Kuber Bulgars How ever, few of the words are doubtful that are of Proto Bulgarian origin, some are of Iranian Origin. Here is an example of the Modern "Proto" Bulgarian Language. 500 Russian surnames of the Bulgaro- Tatar origin |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Dule...da sum na tvoe mesto ne bi bil tolku siguren vo toa. Poveke bi odgovaralo OBRATNO Dule.....
![]() A ako e taka...(da recheme) KAKO ti sega go objasnuvash oficijalno NEPRIZNAVANJETO na Makedonskiot narod od strana na Bulgarskata vlada, falsifikuvanjeto na makedonskata istorija i JAVNATA poddrshka na Grchkata pozicija??????
A, Dulence??????
![]() |
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
А шубарата??? Такви шубари имаат само БГ- револуционери.. |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Немој владе да си глуп ако си неэналица,погледни го энамето на крушевската република.И тоа ли е Бугарин
![]() http://radikalno.blog.com.mk/system/files?file=Vostanickoto_zname_na_Ilindenskoto_vostanie_i_Krusevskata_Republika_od_1903.jpg http://radikalno.blog.com.mk/system/files?file=Sg3110.jpg Изменето од Boogie - 20.Февруари.2008 во 11:18 |
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Буги а ќе те замолам да не ме навредуваш.... Мислам дека убаво прашав.... Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 11:18 |
|
![]() |
|
П.С.
Имаш право.. И Узунов го видов сега на слика. и видов дека има шубара... Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 11:19 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Па владе и ти мене ме навредуваш со твоето неэнаење,барем ќути не пишувај ако неэнаеш.Плус темата е эа ТуркоМонголите а не эа народните носии во Македонија што би ти препорачал малку да ги проучиш
![]() |
|
![]() |
|
Јас мислам дека прашав....
Значи за да ми биде јасно, прашав...и мислам дека не е во ред да добијам одговор од типот.. Глуп си! Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 11:21 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Тоа е лошото и навредливото што не прашуваш туку веднаш правиш эаклучоци свои а не сакаш ни да провериш пред да направиш.Погледни ја носијата на календарот и погледни ја носијата на калашите па кажи ми ја раэликата
![]() |
|
![]() |
|
Добро, реков сега го погледнав Узунов на слика, и видов дека и он носи шубара...
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
vo red be dule ... neka e kako sto velis .. ama seto toa ne ti vredi bez da go priznaes postoenjeto na Makedonskiot narod
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ај сега да се эавратиме на ТуркоМонголите,батали ги Македонските револуционери они немаат никаква врска со Кубрат и Аспарух.
Има ли некој Бугарин да ми каже што эначи титулата БАТ ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne sum bugar ( fala mu na gospod ) , ama ce ti kazam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vo red be dule ... neka e kako sto velis .. ama seto toa ne ti vredi bez da go priznaes postoenjeto na Makedonskiot narod
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7475767778 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |