|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Автор | |||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa razmisluvanje ednostavno ne e ispravno....
Ili pak mozebi ne si gi zapoznal vistinskite luge... Duri i temava e otvorena poradi tie predrasudi. Zarem ne te interesira sto stoi navistina pozadi toa. Sto e islamot, vsusnost? Ne mora da znaci ako citas za islamot deka mora i da go primis, siri gi horizontite! NE GLEDAJ VO AMBALAZATA!!! VIdi ja sustinata! Ako islamot kako zbor poteknuva od zborot selam - sto znaci mir, zarem navisitna SVETSKIOT TERORIZAM moze da mu se pripise nemu?!?!?! Zarem ne si se zaprasal nekogas za toa? pa i za maramata, ako site velat deka muslimankata e zarobena vo taa obleka, a jas velam deka sum slobodna, zarem ke sudis po toa sto drugite velat ili jas, koja ja nosam? |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti?!,...ti si edna,...ima i mnogu drugi shto mislat kako tebe,...ama ushte povekje ima ,...shto ne bi ja nosele ,...sekogash koga toa ,..."treba",..
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa vo islamot nema prisila....
I koga site ne bi ja nosele, jas bi ja nosela, bidejkisum ubedena vo nejzinata ispravnost. Mnostvoto na onie koi ne veruvaat ne me tera jas da ne veruvam... Pozz, brza! |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pozz,.........
|
|||
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so ti tekna bas na nekojsi Svetski terorizam ????????? ami ova ne e bajka za petar pan- toa se slucuva sekoj den |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brat,....nishto chudno,...vo bliska idnina,...da te vidime od nekoe minare,...kako i peesh,...na rajata dole,...
|
|||
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema da ja imas taa sreca toa da go vides, barem jas taka mislam.. jer ne za toa sto on ne saka, tuku ne moze realnosta so apstraktnosta da se ekvivalentni
|
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зборот Ислам не значи мир, туку мирна покорност (на Аллах). |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ili pokoruvanje na Alahovata volja.
A koj reche deka Islam znachi mir? Изменето од Messenger - 20.Февруари.2008 во 03:28 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na arapskom jeziku, Islām znači "predanost" (jednom Bogu, Allahu s.w.t.) i opisan je kao Dīn (arap. dîn el-islâm),
što znači "način života" ili "religija". Etimološki, derivirano je iz
istog korijena kao i Salām, "mir" (čest pozdrav među muslimanima).
Riječ musliman je također povezana sa riječju Islām i znači "onaj koji
se predaje Bogu".
|
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zidarski-sega ispagate vie smesen,Kaj si videl Musliman na forumov,koj gi opravduvat lositye raboti????Isto ti e be drugar,koga te prasuvame za Hristijanite vie vikate tie ne se dobri hristijani,i gi osuduvas-no sepak se vbrojuvaat vo Hristijanite taka???Da recam Hristijani Gresnici.me razbiras... Zidarski--Aj posocimi-Pastirajmigo Tekstot kade Jas sum reko za Albancite deka ne se dobri Muslimani---I deka tie ne spagaat vo Muslimanite--Sega neznam koj e kontradiktoren??? Ako ne mi posocis Tekstkadesto jas vikam deka Albancite ne se pravi Muslimani,togas konstatiram deka Mi namestnuvas nesto za koe ne sum vo tek ili po Makedonski-Kleveta.. Daj posocimi go mojot Tekast???? I albancite -DA-Muslimani se,i ne gi otrgnuvame od Muslimanite i zatoa ti Vikam deka vo Makedonija ziveat 50% Muslimani. A Zidarski ,kade toa sum ti dal ajet,i za kakov ajet zboruvas???? Siguren sum deka ne pisav nikakov ajet..aj pastirajgo.... Poz.... |
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nekoj zboruvashe za budisti ??? Ili mozhebi efendija mu pomaga na Halid i saka da go svrti muabetot na druga strana bidejki nema argumenti ??? Se e mozhno...
(od Mesingeer) Nikoj ne go vrti Mubaetot. Ti go Vrtis i sega nam toa ni go Prodavas... Hasan el Basri rekol:Covek koj nemat ne Prodavat.... Sega Mesi tvoeto nemanje na Argumenti ni go prodavas mene i n Efendija...Opasen si.. Изменето од Halid ibn Velid - 20.Февруари.2008 во 18:00 |
|||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na koi Muslimani a ??? Na onie koi Zidarski napisal deka se 40%,samo go popraviv deka se 50%..e na tie Muslimani mislam.. |
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Halid, prochitaj gi ubavo diskusiite tuka na forumov... da ne se pravime sega deka ne razbirame nishto... mnogu pati e kazhano deka ovie ne se muslimani, onie ne se muslimani... sega ti velish - ne e tochno, muslimani se, ama greshnici - shto go prifakjam, samo shto prv pat slusham takva izjava. Do sega obichno komentarite od site bea deka ako nekoj ne go sledi 100% pravilno islamot, togash voopshto ne e musliman. No, ako e taka kako shto velish ti, togash znachi deka razno raznite bombashi samoubijci, teroristi i slichno, sepak se muslimani (no loshi, se razbira). Ili toa zavisi dali vi odgovara temata ili ne?!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |