|
После смртта... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle smrtta nit si gladen, nit si zeden, nit ti e gajle dali ke dadat plata nit dali ke dojde inkasator....raj. Edno mi e krivo, shto posle smrtta ne moze da se mrda. Imam ogromna zelba, ko ke umram, da mozam za sekunda da ja podadam rakata i da go potegnam popot za mantija dodeka pee opeloto. Od ovaa slika stalno me vaka krkornica od smeenje.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не беа случајно 21 грам? Колку еден ред чоколадо! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не беа случајно 21 грам? Колку еден ред чоколадо!
------------------------------------------------------------- Kakvo cokolado, belo ili kafeavo? Vaka laden i tvrd coveckiot organ, pardon organizam poveke ke nalikuva na ledeni kocki, pa koga ke gi izvadish od friz...uuuuu poprifatlivo mi e da diskutirame za popot...zamisli da go potegnesh za mantijata i da mu namignesh bash koga go zema "haracot" od 500 den i "neshto pakuvanko" za dusha na pokojnikot, pa ko ke ja sprashti, priberi si parite i ...pa onesvestena vdovica/vdovec tuka vrz mrtovecot...e toa e smrt, a ne ladni...tezi...isparuva... |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
21 GRAM E VO BILO KOJA VOZRAST.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе не ли сте го гледале филмон 21 грам, со Sean Penn? |
|
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
21 gram bile
ete taka, fala sto me popravi, zatoa i ne kazav nisto poveke, sum naslusnala ne sum doslusala epa ajde sega nekoj sto e poinformiran neka kaze nesto poveke za toj 21 gram,samo ne spomnuvajte filmovi-amerikanska glava ako ne isprevrti se nema koj drug |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikakvi naucni dokazi nema za posoenje na dusata ,nejzinata tezina iako nekoi naucnici rabotat na taa tema, no nisto ne e dokazano.Covek mnogu tesko go prifaca postoenjeto na nevidlivoto.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vazno po vasite "40" dena adet e licnosta koja ste ja sakale treba da razdava
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oo..o.... kolku razdavaat a uste im se zivi
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avans...ili so mozes denes ne ostavaj za utre
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vazno po vasite "40" dena adet e licnosta koja ste ja sakale treba da razdava
------------------------------------------------------------------------------------------------ Aj da razdava, ama da razdava shto ti e omileno jadenje. Eve jas imam golem problem, omileno jadenje mi e makaloto so suvi luti piperki, dodusha se shto e luto. E, aj sega eden dobrovolec, ko ke umram, koj ke zastane da mu razdade sakaniot mi za moja dusha, ako ne, ne umiram. A, i ova, eden moj komshija dodeka beshe ziva zena mu edno grance i nemashe podareno, sega odkako umre, abe po tri buketi i nosi...ogromni. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онлајн статус: Онлајн Пораки: 2583 Испратена: 12.Февруари.2008 во 18:02 ...НЕ ДОЗВОЛУВАМ АЈШТАЈН ДА ПОЛЕМИЗИРА СО МЕНЕ И ДА МЕ УБЕДУВА!!!ТОЈ ЦЕЛ СВЕТ ГО СВРТЕ ..НАОПАКУ,ЌЕ СЕ ДОКАЖЕ ЕДЕН ДЕН,ДЕКА НЕ Е ВО ПРАВО.... ...НАУЧНИЦИТЕ ДОКАЖАА ДЕКА МАТЕРИЈАТА ПОКРАЈ ДОСЕГА ПОЗНАТИТЕ 3(ТРИ) АГРЕГАТНИ СОСТОЈБИ МОЖЕ И СЕ СРЕТНУВА ВО УШТЕ 2(ДВЕ),ЗНАЧИ,ВО ВКУПНО 5(ПЕТ) ОБЛИЦИ..!!! ...НАУКАТА ЌЕ ГО СМЕНИ СВЕТОТ,НЕ ВЕРУВАЈТЕ ВО СЕ ОНА ШТО ГО ГЛЕДАТЕ И ВЕ УЧЕЛЕ... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste i da gi kazes drugite dve,dobro ke bide!
|
|
You live only ONCE!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НОЌВА ЌЕ ГИ МИСЛАМ....УТРЕ ЌЕ ВИ ГИ НАПИШАМ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |