|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=anakin] nikoj nema da ti se smee
cao NEMO [IMG]smileys_novi/103.gif" align="middle" alt="мафтање[/HIM |
|
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej ako ne ti e interesna temava mozesh slobodno da se isklucish.A ako te navrediv za anakonda se zezav interesen si mi
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se navrediv nego ja utna skroz NEMO znaes NEMO e mnogu pointeresen nik od nikoj a znaci isto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa znam,ne me uci ,a dokolku ne si se navredil drago mi e polesno ke spijam.
|
|
avramoskislave
Група Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден пример. Ако направи некој злодело Албанец и ако полиција го уапси одма се збори дека полицијата е брутална иако тој осуденик има убиено, продавано дрога, силувано и сл. муслиманите (Албанците) го штитат и поддржуваат или пак ако е во бегсто никој Албанец нема смелост да го предаде или каже, се плаши да го каже. Прашањето е од што се плашат ако муслиманството не го поддржува насилството зошто ги бранат. Затоа реков колку се прави муслиманите затоа што ги оправдуваат ваквите постапки.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhahahhahahahahhahaha ma nemoj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele so ti treba ova so se mucis se gleda si zelen tuka na forumov aj odi na temi kade moze da se zabavuvas a ne nerviras kje spiel mirno kako da ne |
|
|
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej,a da ne zaode.Ti mi raskazuvash za poedinci ili takvo neshto.Ti kazav ne gi smetaj muslimanite(Albancite) za monstrumi.Ova ti shto mi go kazuvash me potcetuva na inserti od film,a celiot fil ne ti e prikazan.Zasto kaj Makedoncite ili ajde kaj drugite narodi nema vakvo neshto.Poedinci koj vrshat kriminalni raboti,ili samo kaj Albancite go ima.Ste se fatile samo za niv.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Анакин
во право си дека нетреба да се замарам и нервирам, ама тоа е, кога би живеел во Те можеби би ме разбрал. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slave |
|
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Nikoj
Јас не реков дека Македонците и другите се цвеќиња, туку зошто Албанците ги поддржуват Албанските криминалци т.е. ги заштитуваат. Ретки се тие што ќе ги осудат скоро и да ги нема. А кај други ќе најдеш и такви што ќе осудат. |
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa preselise poubavo mozda ke ti bide.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kje ti odgovoram za da bides miren i ne se zamaras mnogu zatoa so verata im e povazna od covecnosta |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEMOOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |