|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |
avramoskislave
Група Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајша според твоите постови заклучив дека муслимани на Балканот (поконкретно Македонија и бивша ЈУ) скоро иа да ги нема. т.е. реткост е да видиш прав муслиман.
|
|
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ti odgovor:
Premnogu ja sakaat i nikakva delba nema da ima.Nitu eden Albanec nesaka da se prikluci kon Albanija ili Kosovo.Granicite se tie i nema menuvanje.A za toa kolku muslimani ima proshetaj po Tetovo,Gostivar,Kicevo i t.h pa veruvam ke bidesh najdobro precekan.Ne gi zamisluvajte albancite monstrumi . |
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема потреба за шетање од тетово сум тука сум и многу добро ми е позната ситуацијата. А колку добро сум пречекан кај Албанците????? релативно. |
|
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa ubavo.Drug pat ogradise od vakvi apstraktni prashanja.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене прашањето ми беше за муслиманите а не Албанците. Има разлика. И ќе ти кажам дека муслимани кои се од поодамна во Македониеја се ок па и Албанците, но тие што се дојдени во поново време па и не сум баш сигурен во твоето тврдење дека ја сакаат Македонија. И немој да ми кажуваш дека нема Албанци кој сакаат да ја поделат Македонија затоа што лично познавам. Мене само ме буни зошто постарите “добрите“ муслимани ги поддржуваат а не ги осудуваат ЈАВНО. |
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kako ti gi ocenuvash dobri i loshi muslimani.Zar kaj drugite narodi nema dobri loshi ili se stavash vo eden kosh.A za delenjeto ti garantiram deka si vo zabluda. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne gi delam i nema potreba
koga me uverivte deka ste NIE BRAT SESTRA NIE NE IMA 1.5 MILIJARDA BRATEEEEEEEEEE moze li da se delat ovie kvalifikacii koi si gi dadovte na forumov????? Изменето од anakin - 19.Февруари.2008 во 01:17 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti prodaam demagogija,ami da te poduca okolu precekuanjeto.sho ubao vaka sho moam da si pozbora na mojo dijalekt,a da ne mi se smejat skopjanive
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu poubo i porealno mozis da se iskazis pismeno ovde:)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj nema da ti se smee
cao NEMO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
avramoskislave
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Никој
Изгледа не ме свати во прашањето. Не реков дека нема лоши и кај други. Прашањето ми е зошто муслиманите ги бранат другите муслимани (иако не сакаат да ги бранат) т.е. се плашат јавно да ги осудат затоа што ако ги осудат ги прогласуваат за предавници на муслиманството (Албанците). |
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cao Anaconda
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
barem jas NEMO znam so znaci nikoj a ti blage veze nemas so tropas citaj malku tova knigite , kultura povekje |
|
|
|
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e tocno.Jas ubavo te razbrav.A za toa koj kogo osuduva ili treba da osudi ima nadlezni institucii pa oni neka reshavaat a ne jas ti ili bilo koj drug.Ne sme vo 5 ili 6 vek koga javno se osuduvalo i se stavale na klada ili besilka.Kakvo javno osuduvanje barash? |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |