IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Одговор на исламот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одговор на исламот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 20>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
avramoskislave Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 08.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај avramoskislave Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 00:56
Ајша според твоите постови заклучив дека муслимани на Балканот (поконкретно Македонија и бивша ЈУ) скоро иа да ги нема. т.е. реткост е да видиш прав муслиман.
Кон врв
nikoj Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2008
Локација: Afghanistan
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 00:56
Eve ti odgovor:
Premnogu ja sakaat i nikakva delba nema da ima.Nitu eden Albanec nesaka da se prikluci kon Albanija ili Kosovo.Granicite se tie i nema menuvanje.A za toa kolku muslimani ima proshetaj po Tetovo,Gostivar,Kicevo i t.h pa veruvam ke bidesh najdobro precekan.Ne gi zamisluvajte albancite monstrumi .
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај avramoskislave Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:01
Originally posted by nikoj nikoj напиша:

Eve ti odgovor:
Premnogu ja sakaat i nikakva delba nema da ima.Nitu eden Albanec nesaka da se prikluci kon Albanija ili Kosovo.Granicite se tie i nema menuvanje.A za toa kolku muslimani ima proshetaj po Tetovo,Gostivar,Kicevo i t.h pa veruvam ke bidesh najdobro precekan.Ne gi zamisluvajte albancite monstrumi .

Нема потреба за шетање од тетово сум тука сум и многу добро ми е позната ситуацијата. А колку добро сум пречекан кај Албанците????? релативно.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:03
E pa ubavo.Drug pat ogradise od vakvi apstraktni prashanja.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај avramoskislave Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:11

E pa ubavo.Drug pat ogradise od vakvi apstraktni prashanja.

Мене прашањето ми беше за муслиманите а не Албанците. Има разлика. И ќе ти кажам дека муслимани кои се од поодамна во Македониеја се ок па и Албанците, но тие што се дојдени во поново време па и не сум баш сигурен во твоето тврдење дека ја сакаат Македонија. И немој да ми кажуваш дека нема Албанци кој сакаат да ја поделат Македонија затоа што лично познавам. Мене само ме буни зошто постарите “добрите“ муслимани ги поддржуваат а не ги осудуваат ЈАВНО.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:15

A kako ti gi ocenuvash dobri i loshi muslimani.Zar kaj drugite narodi nema dobri loshi ili se stavash vo eden kosh.A za delenjeto ti garantiram deka si vo zabluda.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:17
jas ne gi delam i nema potreba
koga me uverivte deka ste

NIE
BRAT
SESTRA
NIE
NE IMA 1.5 MILIJARDA
BRATEEEEEEEEEE

moze li da se delat ovie kvalifikacii koi si gi dadovte na forumov?????

Изменето од anakin - 19.Февруари.2008 во 01:17
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:18
ne ti prodaam demagogija,ami da te poduca okolu precekuanjeto.sho ubao vaka sho moam da si pozbora na mojo dijalekt,a da ne mi se smejat skopjanive
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:19
mnogu poubo i porealno mozis da se iskazis pismeno ovde:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:19
nikoj nema da ti se smee
cao NEMO мафтање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај avramoskislave Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:23
@Никој

Изгледа не ме свати во прашањето. Не реков дека нема лоши и кај други. Прашањето ми е зошто муслиманите ги бранат другите муслимани (иако не сакаат да ги бранат) т.е. се плашат јавно да ги осудат затоа што ако ги осудат ги прогласуваат за предавници на муслиманството (Албанците).
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:25
Cao Anaconda
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:27

Cao Anaconda

barem jas NEMO znam so znaci nikoj
a ti blage veze nemas so tropas
citaj malku tova knigite , kultura povekje голема%20насмевка

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikoj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 01:28

Ne e tocno.Jas ubavo te razbrav.A za toa koj kogo osuduva ili treba da osudi ima nadlezni institucii pa oni neka reshavaat a ne jas ti ili bilo koj drug.Ne sme vo 5 ili 6 vek koga javno se osuduvalo i se stavale na klada ili besilka.Kakvo javno osuduvanje barash?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.