IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Арапските освојувања и исламот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Арапските освојувања и исламот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
Автор
Порака
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 21:48

Inaku nie kako muslimani gu osuduvame site napadi nad nevini civili! Bez ogled kade se slucuva toa!
ZNACI GI OSUDUVAME SITE NAPADI VRZ NEVINI CIVILI!!!1

ti si edinstvena koja go kaza ovaa i za toa go cenam tvoeto mislenje i smao uste edno prasanje ako jas se soglasam a moram da se soglasam so faktot deka vo vojnava ima dosta nevini civili ubieni od strana na hristijanite - kazi mi neli e isto taka da ima golem broj nevini civili ubieni od strana na muslimanite???
Jas kako sto gledas ne ubeduvam jas samo baram da zboruvame otvoreno ne moze da gi opravduvame prljavite raboti na nasite strani a da gi osuduvame na drugite znaci jas samo sakam konstruktivna diskusija....

Изменето од Messenger - 19.Февруари.2008 во 23:09
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 17:47
Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

Muhammed.a.s. Rekol: Koj se Boret za Nacija,povikuvat na Nacija i Umret za Nacija ne e od Nas.....

Ova vredi da se zapomni. Mi se dopagja... korespondira so onoa sto postojano go velam, deka nikoj ne e posuperioren od nikogo poradi svojata rasa, nacionalnost ili religijsko ubeduvanje.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:02
Vratete se na topic i ne si davajte nepotrebni komplimenti.

Temata e Arapskite osvojuvanja i islamot, a ne Aisha, efendija, Templarius i t.n. Ako sakate da si razmenite "ljubovni poraki" napravete go toa preku LP.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:03
Ej zs, si me ibrisla i pak si me vratil!
Pisman se stori!
Ej imas dozvola od mene, da gi birses site postovi sto ne se soodvetni na temava, pa iako se moi. Jas samo se se obiduvam da se odbranam, i zaboravam veke na koja tema pisuvam, skoro site se isti!
Kade ke stapne amerikanska raka, se isto se pisuva!
Slobodno rascisti malce
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:21
Ne sakam da brisham nikogo ako ne moram, pa chesto pati se obiduvam da vi gi editiram tekstovite, da ostane barem onoa sto e relevantno za temata, Zatoa ponekogash ke ve snema, pa povtorno ke se vidite.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 23:26
Aha
Kontam!!!!
nema problem, da zalicat temive na nesto...
Vaka se vrtime vo krug!
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.