|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Автор | |||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So be tito????Tito umre a so tita umrea i takvite kako nego,sega naslednici na tita se takvite kako tebe.Bidejci i ovoj majmun tito Bil ist kako tebe vo taa grupa |
|||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se cudam zosto svetot ne gledat loso na onie koi pravat najgolem teror vo svetot,na Amerika zosto ne gledat svetot--Taa gi pravet site zlodela,a svetot nea ja Gledat kako MESIJA... P.s. Tie vcera pred Americkata Ambasada vo Beograd so bea??? so kresea stakla,i pravea nered ,vo beograd....Zosto niv svetov ne gi obvini,ama bas nikakva reakcija nemase od niedna Drzava Zosto Zapad ima dva Arsini,zosto ovaa demokratija e so dve strani???? Zosto nikoj ne gi obvini niv??? I kako svetot gledat sega na niv??? Na super nacin ,aa zosto??? zatoa so se Hristijani |
|||
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vidi prvo treba da razjasnish nekoi raboti.Svetata vojna ili xhihadot da ja odobruva islamot vo ime na islamot.A ovie samoubistva koj sekojdnevno gi sledish ne se odobreni od nitu edna vera a najmalku od islamot,ako ima golem najgolem grev vo islamot e samoubistvoto koe spored k*ranot e prosledeno so xhenem ili pekol prevedeno.Nemoj da go ocrnuvash islamot so muxhahedinci,ili nekoj vid na takvi sektashi.
|
|||
nikoj
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemoj da provocirash.Nitu eden albanec(ne shiptar) ne saka golema albanija,sprotivno si ja sakaat sopstvenata drzava Makedonija kade i jadat leb.Ocigledno deka temava si ja odbral za provokacija.
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne temava ne ja odbrav za provokacija tuku bas za ovakvi odgovri koi nepristrasno kazuvaat za onaa sto e vistina... ti blagodaram na odgovorot |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hahahahahahahahaa ovaa da si sakaal poglupo da go napises ne si mozel hahahahahahahahahaa |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E kakva pasionirana zestoka i neverna ljubov amerikata ti ima pruzeno na tebe kako li ti izgledala idninata niz velot na amerikanskoto zname ...zal mi e za tebe mnogu places |
|||
Give me your secrets
|||
nikoj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Amerika ne e za xhabe vo islamskite drzavi.Nikoj ne im e kriv shto neznaat samite da si go cuvaat svoeto bogatstvo.Denes sme svedoci i za Kosovo.Se e toa interes Vo momentov Trepca i se shto e popratno so nea.Ne deka stvarno go sakaat islamskiot narod.
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu interesno shto od edna strana muslimanite ja okrivuvaat Amerika, od druga veat amerikanski znaminja koga slavat neshto na Balkanot... koga kako im odgovara.
Inaku - vcherashniot napad na ambasadata vo Belgrad, beshe osuden od celata megjunarodna javnost, zatoa shto ne e vo red taka da se postapuva. Duri i srpski mediumi gi kritikuvaa. Halid - ne znam koj toa ja gleda USA kako mesija?!??! Osven albancite na Kosovo (i delumno vo Makedonija), ne znam koj drug ja gleda USA kako spasitel, mesija ili shto i da e drugo... seriozno... nasekade niz svetov negativno se gleda na niv zaradi toa shto go pravat(pa duri i tuka vo Kanada)! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vaka
amerikancite sekogas kje bidat neprijatel na islamite a zatoa so i albanci e islami kje gi sledat svoite - kako so gi narekuvat BRAKJA I SESTRI samo trea da pomine odredeno vreme - da se stalozi rabotata na kraj i kosovo i dubai i kuvajt - kje si se vtatat vo drustvoto na AMERIKANOMRZCI |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Normalno deka pravoto lice na Amerika e otkrieno...
No ostanatite forumashi, postojano nesto ni pripisuvaate na muslimanite.Sega toa e Kosovo.... Rekov, i govoram od imeto na site muslimani od forumov! Nas Kosovo ne ne interesira! tie t.n. muslimani vo Kosovo, im e bitno samo albasnkoto!Samite velat deka pred se se Albanci, a potoa se drugo! I prestanete veke da ne sporeduvate, i da ni ja pripisuvaet sekoja postapka na t.n. muslimani! |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
POZDRAV AJSHI TOA SO PRIPISUVANJETO I NE E NASA IZMISLICA AKO ZATVORIS OCI I SE SETIS NA MNOGUTE POSTOVI TAMU STOI NIE BRAKJA SESTRI NIE NE IMA 1,5 MILIJARDA NIE TAKA BRATE , DOBRO MU KAZA OD TOJ ASPEKT cudno li e pripisuvanjeto na ednakvosta???? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
avramoskislave
Група Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Би сакал еден одговор од муслиманите во Македонија, колку ја сакаат Македонија и дали ќе дозволат поделба на истата.
И дали и колку има ПРАВИ муслимани во Македонија. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahhahahahhahahahah ovoj podforum ne e za vicovi samo mi e enigma - koga kje igrat fudbal albanija protiv kosovo za kogo kje navivat e toa uste ne go znam Изменето од anakin - 19.Февруари.2008 во 00:57 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |