|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика | страница <1234 43> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Мекдоналдс имаат посебен оброк за Чак наречен "Angry Meal"...
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...КОГА БИЛ ЗАЉУБЕН,НАМЕСТО ПЕПЕРУТКИ, ВО СТОМАКОТ МУ ТРЕПЕРЕЛЕ...ДИНОСАУРУСИТЕ!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ПРИ ПРВАТА СРЕДБА СО ДЕВОЈКАТА,НЕСАКАЈЌИ,ПОВЛЕКУВАЈЌИ ЈА РАКАТА ПО НЕЈЗИНИОТ ГРБ,И ЈА СКРШИЛ КИЧМАТА!...ОД ТОГАШ...НЕМАШЕ НИТУ ЕДНА ДЕВОЈКА!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris ima yahoo mail na hotmail
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бермудскиот Триаголник бил Бедмудски Квадрат пред Чак Норис да шутне една од страните.
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris ne spie, toj cheka...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cak noris i jas sme slicni , imame ista obikolka na strukot
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno na chak noris mu stoi brada podobro nego na shwarci
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chak noris nema blage veze od portugalski
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris znae samo eden vic za chak noris , samo toj znae deka ne e vic
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deset hiljada policajaca juri Chaka ulicama grada chikaga
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris 5 godini bil poglavica na plemeto CHAKA ZULU
|
|
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cak noris spie so zapaleno svetlo,ne zatoa sto se plasi od temninata tuku zatoa sto temninata se plasi od nego
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chak noris sega ne mi se luti , zatoa so ne mi teknuva niso a i dosadno mi stana
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |