|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 163> |
Автор | |
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ima nekoj na forumov sto pozajmuva knigi Poveketo nabrojani gi imam procitano, no ovaa Pole nikako da si ja kupam a zvuci prokleto zanimlivo. Jas samo sto zavrsiv so citanje na Tretata tajna od Stiv Beri i si vetiv deka toa e poslednata kniga so takva tematika sto ja citam ne mozam veke moram da promenam nesto
Inaku na site toplo im ja preporacuvam Patot na dusite- odlicna kniga. |
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би можеле да се мењаме со книги ама само за читање и со исклучителна предпазливост кон книгите да не се оштетат. Изменето од MAKEDON-FILIP - 15.Февруари.2008 во 18:48 |
|
Македонците верувале во Сонцето ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ.
|
|
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se obrati na vistinsko mesto! Knigata mi e posveta od bilo sto, cesto davam knigi po drugarki i zapisuvam kaj gi davam, za obleka ne vnimavam tolku kolku za kniga Jas sakam nekoj da mi ja pozajmi Pole, citam knigi ekspresno brzo, a imam dobra biblioteka doma sto znaci koj ke se najde ke ima nesto dobro da zeme za citanje!
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo momentov ja citam The agony and the ecstasy od Irving Stone prekrasen roman, a potoa ja spremiv za citanje Bogomislie od Otec Stefan Sandzakoski.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По препорака на мамма почнувам да ја читам
Последните селани од Петре М. Андреевски
Вистина беше и тоа дека сите
луѓе се различно родени а само
селаните со една иста клетва
најголемата радост да им бидат
земјата и добитокот,а маката
единственото задоволство...
Кутрите тие,прежалени од
животот,а сепак осудени да го
живеат,со таа иста навика....
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Itilija-Lucina и MAKEDON-FILIP. Јас барајќи една книга отворив нова тема на форумов - Каде да најдам одредена книга? - со цел и останатите форумџии да ја користат за истата цел! Инаку, апсолутно се сложувам со вас двајцата дека кон книгите треба да се однесуваме крајно внимателно! И јас ги ценам книгите повеќе од било што друго и не сум сигурен дали би можел да дадам некоја моја книга, бидејќи имам две лоши искуства - едната ми ја вратија во ужасна состојба, (а беше нова), а другата воопшто не ми ја вратија! Оние книги кои јас ги читам се од таков тип што постојано им се навраќам - не ги пензионирам на полица! Токму затоа сакам секогаш да ми се при рака и во добра кондиција! Во мојот случај на форумов, драгата Mamma излезе МНОГУ ГОЛЕМ човек и ми ја подари книгата која јас ја барав "под дрво и под камен", за што ја користам приликава ЈАВНО ДА И СЕ ЗАБЛАГОДАРАМ! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонска крвава свадба ~ Војдан Чернодрински
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TUNEL OD PETRE M.ANDREEVSKI
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila moja prekrasen roman POSLEDNITE SELANI i ke posakas po nekoe vreme povtorno da ja citas a potoa najdi vreme za TUNEL /isto od P.M.Andreevski/ se cita vo eden zdiv,kakvi misli,bogatstvo za umot i dusata .Steta sto go nemame poveke megju nas . Bese makedonski zlaten rudnik na dobrata misla ,na makedonstinata i korenite na nasiot makedonski roman gi baram vo negovite dela.
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicen roman tokmu sega go preporacav na blashka |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO,BLASHKA...SE RADUVAM SHTO USPEAV DA TE NAVEDAM DA SE CHUVSTVUVASH PREKRASNO I ISPOLNETO KOGA KE CHITASH I...DA,POSLUSHAJ JA SUPER BABICHKA...PROCHITAJ TUNEL.... Изменето од mamma - 17.Февруари.2008 во 21:21 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SPLETKARENJE SA SOPSTVENOM DUSOM (mnogu ubavo napisana kniga) |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патот на душите од Мајкл Њутн - одлична книга. Отвора една цела теорија за она што следува по смртта. Додуша, на крајот малку затупува, ама генерално идејата е фантастична. |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |